Κριός
Οικονομικά προβλήματα ή καθυστερήσεις σάς βασανίζουν, ακόμη κι αν έχετε έσοδα. Πάτο δεν πιάνετε, πάντως! Ερωτικά, έχετε φλόγα και πολύ πάθος. Οι ενθουσιασμοί και οι μεγάλοι έρωτες μπορεί να συγκινούν, αλλά δεν είναι πάντα το καλύτερο. Να βλέπετε την αλήθεια.
 
Ταύρος
Είστε γενναιόδωροι και αντιπαθείτε τη μιζέρια. Είστε ικανοί να βγάλετε χρήματα, αλλά δεν έχετε την αίσθηση της οικονομίας. Γι’ αυτό και χρειάζεται το ταίρι σας να είναι πιο μετρημένο από σας. Η περίοδος μπορεί να αποδειχτεί θετική για σας, ιδιαίτερα στα οικονομικά.


Δίδυμοι
Προσέξετε τις μετακινήσεις σας αλλά και… τη γλώσσα σας, που ίσως τρέχει γρηγορότερα από το μυαλό σας. Είστε αισθησιακοί και γοητευτικοί και ελκύετε το άλλο φύλο. Θα καταφέρετε να κάνετε τους άλλους να σας ζηλέψουν ή θα φέρετε στους εχθρούς σας… νευρική κρίση.


Καρκίνος
Θέλοντας και μη, θα πρωταγωνιστήσετε σε καταστάσεις και γεγονότα, ενώ το παρασκήνιο και οι «κρυφές» πληροφορίες σάς βοηθούν και οι φίλοι είναι κοντά σας. Βγείτε με χρήσιμα πρόσωπα και αναπτύξτε τις δημόσιες σχέσεις σας. Εχετε όρεξη να… πάρετε τους δρόμους. Οδηγείτε συνετά.

 
Λέων
Αν είστε μόνοι/ες, η Αφροδίτη ίσως φέρει ευκαιρίες νέων γνωριμιών. Προσοχή, όμως, στον Αρη, που σας κάνει παρορμητικούς στις σχέσεις σας και ίσως επιπόλαιους. Να «φιλτράρετε» νέες επαφές. Η Αφροδίτη αυξάνει τις προοπτικές να βρείτε νέες φιλίες. Προσέχετε, όμως, τι λέτε.


Παρθένος
Ισως επιστρέψουν προβλήματα υγείας που είχατε αμελήσει. Το μυαλό σας κολλάει στα ίδια και στα ίδια. Μη σκέφτεστε τα παλιά. Κοιτάξτε μπροστά, αν θέλετε να είστε καλά ψυχολογικά. Ο Δίας σάς ωθεί σήμερα σε πιο πρακτικά θέματα. Τα χρήματα έρχονται.


Ζυγός
Εργασιακά, μπορείτε να βασιστείτε στην καλή σας επικοινωνία με κάποιους συνεργάτες σας αλλά και στις ικανότητές σας, που δεν είναι και λίγες. Τελευταία είστε λίγο αυταρχικοί ως γονείς, παρότι είστε περήφανοι για τα παιδιά σας. Ξεχάστε τις ζήλιες και την καταπίεση.
 
Σκορπιός
Είστε από τους τυχερούς στον έρωτα, γοητευτικοί, επικοινωνιακοί και ευχάριστοι, αλλά το τετράγωνο του Αρη φέρνει βιασύνη και εύκολα κάνετε λάθη. Είστε και φωνακλάδες και αυταρχικοί και ικανοί να κάνετε τα πάντα. Καλό είναι να κοιτάξετε λίγο την προσωπική σας ευτυχία.


Τοξότης
Σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν σε πιο γερές βάσεις. Ερωτικά είστε σε καλή φόρμα και ελκύετε νέους θαυμαστές. Είστε πιο φιλόδοξοι, γεμάτοι ενέργεια και αποφασισμένοι να επιβάλλετε τον εαυτό σας, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, από την άλλη, όμως, κουράζεστε πολύ.

 
Αιγόκερως
Θα έχετε δυσκολίες, σύγχυση, άγχη, αλλά θα υποχωρήσουν και πολλά εμπόδια. Οδηγείτε συνετά. Πολλά θέματα σας απασχολούν. Μην τα βάζετε με τους γύρω σας. Μπαίνετε σε διαδικασία να ομορφύνετε το σπίτι σας. Η οικογένεια και κάποιοι συγγενείς προκαλούν μπερδέματα.

 
Υδροχόος
Οι αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να μην είστε παρορμητικοί και επιπόλαιοι. Δυσκολίες στα ερωτικά σας μπορούν να λυθούν με διάλογο και… σεξ. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία σας με συνεργάτες και το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχουν εντάσεις.

 
Ιχθύες
Προσέξτε νομικά θέματα καθώς και άτομα που μπορεί να σας εκθέσουν. Μπορείτε να επιτύχετε, χάρη στον Δία, συσσώρευση αγαθών. Είναι ίσως το πιο θετικό διάστημα για να διαπραγματευτείτε κάποια προνόμια στον χώρο της εργασίας. Προσέξτε, γιατί πληγώνετε κάποιους ανθρώπους.