Τα eye patches μπορούν να βελτιώσουν τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ενυδατώνουν και χαλαρώνουν το δέρμα, μειώνουν τα σημάδια κόπωσης και το πρήξιμο. Επίσης είναι πρακτικά και πολύ εύκολα στη χρήση τους.

Μπορείτε να τα βρείτε παντού στην αγορά, με διάφορα συστατικά, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.


Οφέλη που έχουν τα eye patches

Το δέρμα γύρω από τα μάτια μας είναι πολύ ευαίσθητο, επομένως θα πρέπει να το αντιμετωπίζετε ως τέτοιο. Τα eye patches προστατεύουν την περιοχή των ματιών, προσφέροντας άμεση ανακούφιση από τυχόν σημάδια.

Όταν δεν κοιμάστε καλά το βράδυ είναι σχεδόν σίγουρο ότι μπορεί να έχετε την επόμενη μέρα πρησμένο πρόσωπο και μαύρους κύκλους. Τα eye patches ασκούν φυσική πίεση στο δέρμα κάτω από τα μάτια και απομακρύνουν το υπερβολικό υγρό που συμβάλλει στο πρήξιμο. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τους μαύρους κύκλους σε κάποιο βαθμό.

Η χρήση eye patches εκτός από τις κρέμες ματιών μπορεί να βελτιώσει τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας για το self care, παρέχοντας μια πολυτελή και απολαυστική εμπειρία. Η πράξη της εφαρμογής eye patches επιτρέπει μια στιγμή χαλάρωσης, προάγοντας μια αίσθηση ευεξίας. Η αίσθηση δροσιάς και η ήπια πίεση από τα eye patches μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση του στρες και της έντασης γύρω από τα μάτια, συμβάλλοντας σε ένα γενικό καταπραϋντικό και ηρεμιστικό αποτέλεσμα.