Η Χρυσάνθη Λαιμού ανακηρύχθηκε «Πρέσβειρα Προστασίας Νήσων» κατά τη διάρκεια του προγράμματος ΑΜΚΕ «ΚΙΝΗΜΑ» για το 2022.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Παλαιάς Βουλής των Ελλήνων και το παρόν έδωσαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά του ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιάννης Αλεξάκης, οι οποίοι διατηρούν φιλία με την Χρυσάνθη Λαιμού.

Οι τρεις τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, ενώ ο νεαρός τραγουδιστής με ανάρτησή του στο instagram, ευχαρίστησε την κυρία Χρυσάνθη Λαιμού για την τιμή που του έκανε να βρίσκεται εκεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή για εκείνη.

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΚΙΝΗΜΑ ιδρύθηκε με πρωτοβουλία έξι ενεργών πολιτών οι οποίοι, με έδρα την Νάξο, ενστερνίζονται την υποχρέωσή τους να μεριμνήσουν, με ατομική προσφορά και ευθύνη, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών της περιοχής του Νοτίου Αιγαίου σε θέματα της κλιματικής αλλαγής.

 

Το ΚΙΝΗΜΑ στοχεύει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει δράσεις οι οποίες θα επαναφέρουν την ισορροπία του οικοσυστήματος των νησιών του Ν. Αιγαίου.