Με απόλυτη ενσυναίσθηση και αίσθημα αλληλεγγύης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας, το Δ.Σ. της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Θεσσαλονίκης, παρακολουθώντας τις θλιβερές επιπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel, αποφάσισε κατόπιν έκτακτης συνεδρίασής του να συνδράμει με τους παρακάτω τρόπους:

 Να θέσει τα μέλη του στη διάθεση της πολιτείας και των κρατικών αρχών προκειμένου να παρέχουν οποιαδήποτε απαραίτητη  ιατρική φροντίδα  στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Για τον σκοπό αυτό προχώρησε στη σύσταση διμελούς επιτροπής η οποία θα συντονίζει την παροχή ιατρικών υπηρεσιών (Όλγα Τζέτζη κινητό 6936941971 e-mail olgatze@hotmail.com και Αθανάσιος Μάτης κινητό 6974898118 e- mail matisath@hotmail.com).

 Κατόπιν επικοινωνίας με το Αυτοτελές Τμήμα  Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, να αρχίσει άμεσα η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

*Εμφιαλωμένα νερά

*Τρόφιμα μακράς διαρκείας έτοιμα προς κατανάλωση (γάλατα, βρεφικές κρέμες και γάλατα, κονσέρβες, δημητριακά κλπ)

*Είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής

*Φακοί, power bank

*Φάρμακα (αντιπυρετικά, αντιισταμινικά, αντιφλεγμονώδη, ηλεκτρολύτες, αντιδιαρροϊκά, οινοπνεύματα, απολυμαντικά επιφανειών, αντισηπτικά δέρματος)