Έπειτα από πολλές αναβολές, τελικά η πριγκίπισσα Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ.

Ο γάµος του ζευγαριού θα πραγµατοποιηθεί φέτος το φθινόπωρο στην Αθήνα και αναμένεται να δώσουν το «παρών» όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.


Οι αναβολές του γάμου και οι προσκλήσεις στα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης

Το λαµπερό ζευγάρι µέχρι στιγµής έχει αναβάλει αρκετές φορές τον γάµο του, αρχικά λόγω της πανδηµίας κορωνοϊού και της καραντίνας, αλλά και λόγω του πένθους από την απώλεια του Κωνσταντίνου. Έτσι, ο θάνατος του πατέρα της οδήγησε την πριγκίπισσα Θεοδώρα και τον Μάθιου Κουµάρ στην απόφαση να µεταφερθεί το ευχάριστο γεγονός για αργότερα. Μάλιστα η Θεοδώρα είναι ακόµα σε άσχηµη κατάσταση, αφού είχε µεγάλη αδυναµία στον τέως βασιλιά. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που ο γάµος του ζευγαριού θα γίνει στην Ελλάδα είναι ότι η Θεοδώρα θέλει να εκπληρώσει και την επιθυµία του πατέρα της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που ήθελε το µυστήριο να πραγµατοποιηθεί εδώ.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τους αρραβώνες του το 2018 και προετοίμαζε τον γάμο του για το 2020, αλλά τους πρόλαβε η πανδημία του κορονοϊού, αλλά και ο γάμος του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ. Στη συνέχεια, το προγραμμάτισαν για τον Μάιο του 2022 στο Πόρτο Χέλι.


Η Θεοδώρα και η γνωριμία με τον σύντροφό της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ

Η Θεοδώρα είναι 41 ετών και είναι η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας. Η ίδια ασχολείται με την υποκριτική, και κάνει καριέρα με τον όνομα Θεοδώρα Γκρις (Theodora Greece).

Η κόρη του τέως σπούδασε Θεατρικές Τέχνες στο πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες όπου γνώρισε και τον σύντροφό της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

«Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ» είχε γράψει ανακοινώνοντας τον αρραβώνα της στον λογαριασμό της στο instagram.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η οικογένεια είχε αναφέρει: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».