Στο Λονδίνο, για μια έκθεση του αδερφού του, τέως πρίγκιπα Νικολάου, βρέθηκε ο Φίλιππος, μαζί με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, λίγες ημέρες μετά από τον… δεύτερο γάμο τους.

Ο Φίλιππος είναι το τελευταίο παιδί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και βαφτισιμιός της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Παρούσα στο βασιλικό αυτό… reunion ήταν και η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου, του μεγαλύτερου γιου του Κωνσταντίνου, και της Μαρί Σαντάλ.
royal_family1

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, η Νίνα Φλορ μοιράστηκε στα stories της μια οικογενειακή φωτογραφία έξω από τη «London Design Biennale», όπου ο Νικόλαος εκθέτει μια φωτογραφία του.
Prince_Philippos

Η Μαρία Ολυμπία εμφανίστηκε -όπως πάντα- κομψότατη, με ένα denim αμάνικο φόρεμα με ένα ασορτί ζακετάκι, ενώ η Νίνα Φλορ φόρεσε ένα μακρύ, ριγέ φόρεμα σε πράσινες και λευκές αποχρώσεις.

Δεύτερος γάμος για τον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ

Η Νίνα και ο Φίλιππος παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο πολυτελές ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο του Σεντ Μόριτζ, με το «παρών» να δίνουν μόνο οι πατεράδες του ζευγαριού, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο Τόμας Φλορ, λόγω των περιορισμών για τον κοροναϊό.

Τον περασμένο μήνα, ωστόσο, το ζευγάρι γιόρτασε την ένωσή του με μια δεύτερη γαμήλια τελετή, που φιλοξένησε η συγγραφέας της Vogue Αλις Νέιλορ-Λέιλαντ και ο σύζυγός της Tom στο σπίτι τους στο Κέιμπριτζ, με το ζευγάρι να διακοσμεί το σπίτι με λευκά μπαλόνια και μπλε λουλούδια για την περίσταση.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν φυσικά η Αλις Νέιλορ-Λέιλαντ και ο σύζυγός της, καθώς και η Βάιολετ Χέντερσον, εκδότρια της Vogue, αλλά και η Καρολάιν Ρούπερτ, φίλη της πριγκίπισσας Ευγενίας, εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ.
Prince_Philippos2

Όπως σχολιάζει η «Daily Mail», ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Αγ. Μαίρη στο Γουεστμίνστερ του Λονδίνου το 1986, μεγάλωσε σε ένα αρχοντικό 13 υπνοδωματίων στην άκρη του Χάμπστεντ Χιθ, όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν συχνή επισκέπτρια, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις και σε μεγάλο βαθμό αποφεύγει το προσκήνιο, αλλά έχει εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις υψηλού προφίλ, όπως στον γάμο της πριγκίπισσας Βικτώριας της Σουηδίας, το 2010, και της αδερφής της, πριγκίπισσας Μαγδαληνής, το 2013. Αυτός και η σύζυγός του παρευρέθηκαν επίσης στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ