Στην καθημερινότητά του φαίνεται πως έχει επιστρέψει ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.
Ήταν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έπειτα από πόνους που ένιωσε στο στήθος και κατόπιν παρότρυνσης της συντρόφου του Δέσποινας Βανδή μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία». Αμέσως οι γιατροί έκριναν ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά ότι έπρεπε να μπει στο χειρουργείο.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ ακολούθησε δεύτερη και το Σάββατο 9 Μαρτίου ο γνωστός ηθοποιός πήρε τελικά εξιτήριο κι επέστρεψε στο σπίτι του.


Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα εμφράγματα

Αυτή την περιπέτεια φαίνεται πως ο Βασίλης Μπισμπίκης την έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν, καθώς το βράδυ του Σαββάτου αποφάσισε να βγει και να διασκεδάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έτσι, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός και αργότερα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Την Καθαρά Δευτέρα το ζευγάρι τράβηξε μια φωτογραφία αγκαλιά, με τη Δέσποινα Βανδή να την ανεβάζει στο Instagram προκειμένου ευχηθεί «Καλή Σαρακοστή» στους διαδικτυακούς φίλους της, μαζί και τα εκλεκτά εδέσματα που είχε το τραπέζι τους! «Καλή Σαρακοστή, αγαπημένοι μου!!!» έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.