Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις ευχές που δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την περιπέτεια με την υγεία του έστειλε μέσα από το Instagram ο Βασίλης Μπισμπίκης.
«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους» έγραψε ο ηθοποιός στο πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.


Το χρονικό της σοβαρής περιπέτειας υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Το βράδυ της Δευτέρας, ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και αμέσως η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου οι γιατροί κατάλαβαν ότι υπήρχε θέμα με την καρδιά. Δεδομένου ότι παρατηρήθηκε πρόβλημα με τις αρτηρίες του, αμέσως κρίθηκε απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο, όπου και τοποθετήθηκε στεντ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός έπαθε το πρώτο έμφραγμα αμέσως μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Όλο αυτό το διάστημα η Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, ενώ όσοι την είδαν τη Δευτέρα στο «Υγεία» λένε ότι η τραγουδίστρια έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχη, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Αμέσως μετά την επέμβαση, ο Βασίλης Μπισμπίκης μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου. Ο ίδιος έπαθε και δεύτερο έμφραγμα την Πέμπτη στο νοσοκομείο, κι έτσι υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση και δεύτερου στεντ. Η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη και σίγουρα θα μείνει μέχρι τη Δευτέρα στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί όπου τραγουδάει, αλλά και στο τηλεοπτικό σόου στο οποίο συμμετέχει ως κριτής.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και φυσικά η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη Κωνσταντίνα Μπεκιάρη γνώριζαν για την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού. Χθες, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο έφτασε η Κατερίνα Παπαμερή, στενή συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή.