Η οµογενής τραγουδίστρια-συνθέτις Βασιλική Καραγιώργου, γνωστή ως Vassy, έλαβε την πρώτη της Πλατινένια Πλακέτα Μουσικοσυνθέτη (Song Writers Platinum Plaque) από την Εθνική Ένωση Εκδοτών Μουσικής (National Music Publishers’ Association). Ο λόγος; Η απίστευτη επιτυχία του «Bad» - κυκλοφόρησε σε συνεργασία µε τον διάσηµο Γάλλο παραγωγό και dj, από τους κορυφαίους στον κόσµο, Ντέιβιντ Γκετά και την µπάντα Showtek (Wouter & Sjoerd Janssen).



Μεγαλωµένη στο Ντάργουιν, µε γονείς από τα Γρεβενά και την Κοζάνη, βρέθηκε το 2020 στον κατάλογο «The 1.000.000.000 List», που προσµετρά τον αριθµό των ακροάσεων (streams) από τις µεγαλύτερες πλατφόρµες, όπως Spotify, Apple Music, YouTube, Vevo, Amazon, Google Play.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VASSY (@vassy)



Aποτελεί τιµή αυτή η αναγνώριση

Το 2022, το «Bad» ξεπέρασε το φράγµα του ενός δισεκατοµµυρίου streams και το 2023 τα δύο δισεκατοµµύρια! «Έχω ξαναβραβευτεί φυσικά, αλλά αυτό το κόσµηµα είναι σπάνιο», είπε συγκινηµένη η Vassy. Για να επισηµάνει ότι «αποτελεί τιµή αυτή η αναγνώριση, που συνέπεσε µε την κυκλοφορία του νέου µου δίσκου “Supreme”». Πρόσθεσε ότι η διαδικασία δηµιουργίας του δίσκου των επτά κοµµατιών αποτέλεσε για την ίδια ευκαιρία για να επιστρέψει στις µουσικές της ρίζες, «δηµιουργώντας συγχώνευση ιδιόρρυθµων εκλεκτών τραγουδιών», αναµειγνύοντας ποικιλία ειδών µουσικής σε ύφος ρεγκετόν µέχρι συγκινητικές µπαλάντες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VASSY (@vassy)



Με δυο λόγια, η γυναίκα είναι -στην πράξη- top

«Ήταν πολύ διασκεδαστική η εµπειρία συνεργασίας µε τον παραγωγό Τιµ Μάιερς», δήλωσε. Πέρυσι, στις 24 Μαρτίου, η Vassy έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε βραβείο Electronic Dance Music Awards (EDMA) στην κατηγορία «Icon», σε µια λαµπερή τελετή στο Μαϊάµι Μπιτς. Επιπλέον, έχει κατακτήσει το διεθνούς φήµης βραβείο της International Dance Music Award (IDMA) ως «Best Featured Vocalist Performance», το «APRA Professional Development Award» (2004), στην κατηγορία δηµοφιλή / σύγχρονα, έξι φορές έχει αποσπάσει πρωτιά στα πιο δύσκολα τσαρτ του κόσµου, συγκεκριµένα στο Billboard’s Dance Club Songs chart, µε τραγούδια όπως το «Nothing to Lose» σε συµπαραγωγή Τιέστο. Τα τραγούδια της έχουν ακουστεί σε παγκόσµιας διανοµής ταινίες, όπως το «Frozen» της Disney. Με δυο λόγια, η γυναίκα είναι -στην πράξη- top. Όσο για τα επόµενα lives της, oι θαυµαστές θα την απολαύσουν τον Μάιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VASSY (@vassy)