Η γνωστή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εμφάνισή της δέχτηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπό της από κάποιον θαμώνα του μαγαζιού, τον οποίο η ίδια δεν πρόλαβε να δει.


Όποιος το πέταξε να περάσει στην έξοδο

Η Κατερίνα Λιόλιου, χωρίς να γνωρίζει με τι την χτύπησαν στο πρόσωπο, ζήτησε από όποιον το έκανε να αποχωρήσει από το μαγαζί λέγοντας: «Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά», ανέφερε η Κατερίνα Λιόλιου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Tik Tok:

@pitsogia @@katerinalioliou ♬ πρωτότυπος ήχος - georgepits

1-katerina-lioloy-tiktok

Το νέο βίντεο κλιπ της Κατερίνας Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο τη νέα της επιτυχία «Νοικιάστηκε», που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album της «1994» και κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Νοικιάστηκε» συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ γεμάτο συμβολισμούς, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, το οποίο «εκτοξεύτηκε» στο top10 των trends σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πάντα εντυπωσιακή και σαγηνευτική, αλλά και με ιδιαίτερο look, η Κατερίνα Λιόλιου πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία που κάθε θεατής μπορεί να ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο, ανάλογα με τα δικά του βιώματα και εμπειρίες.

Το «Νοικιάστηκε», σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Ελένη Γιαννατσούλια, είναι ένα από τα τραγούδια που αγάπησε το κοινό, ενώ ξεχωρίζει και στις live εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή την περίοδο, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο «Ιφιγένεια Live Basement», που θα ολοκληρωθούν στις 25 Φεβρουαρίου. Από την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, στον ανανεωμένο χώρο του «Lux Stage Athens», σ’ ένα σχήμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε το μουσικό βίντεο που ακολουθεί: