«Είμαι ένα άτομο με αναπηρία και ίσως γι’ αυτό δεν με προσλαμβάνουν σε δουλειές» δήλωσε η Σάρον Στόουν σε συνέντευξή της στο «People», μιλώντας για την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη το 2021, όταν οι γιατροί τής έδωσαν 1% πιθανότητα να επιβιώσει, αλλά και το μετά: πώς έστησε ξανά τη διαλυμένη ζωή της, τις δυσκολίες που έζησε, τα προαπαιτούμενα για να είναι υγιής.

Διαβάστε ακόμα: Το παράπονο της Σάρον Στόουν: «Το Χόλιγουντ με ξέχασε μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθα»

Σάρον Στόουν: Η ζωή της μετά τα προβλήματα υγείας

Ο γάμος της κατέρρευσε, όπως και τα οικονομικά της, την περίοδο της ανάρρωσής της, ενώ το Χόλιγουντ της γύρισε την πλάτη.

«Για πολύ καιρό ήθελα να προσποιούμαι ότι ήμουν μια χαρά. Χρειάζομαι οκτώ ώρες αδιάκοπου ύπνου για να λειτουργήσει η φαρμακευτική αγωγή του εγκεφάλου μου, ώστε να μην έχω επιληπτικές κρίσεις» εξήγησε.

«Ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα τα τελευταία 22 χρόνια και τώρα μπορώ να μιλήσω ανοιχτά γι’ αυτό… Η αναπηρία μου ευθύνεται μάλλον που δεν με προσλαμβάνουν πλέον συχνά» συμπλήρωσε, εξηγώντας ότι το πρώτο διάστημα τραύλιζε, δεν έβλεπε καν σωστά, ενώ υπέφερε από απώλεια μνήμης επί μακρόν.

«Έχασα τα πάντα… όλα μου τα χρήματα, την επιμέλεια του παιδιού μου, την καριέρα μου, όλα εκείνα τα πράγματα που αισθανόμουν ότι είναι η πραγματική μου ταυτότητα και η ζωή μου. Ποτέ δεν πήρα πίσω τα περισσότερα από αυτά, αλλά έχω φτάσει σε ένα σημείο που είμαι εντάξει με αυτό. Οπότε αναγνωρίζω ότι είμαι πραγματικά “αρκετή”» παραδέχεται.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime