Σχεδόν δύο μήνες αφότου το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η εξαφάνισή της συνεχίζει να γίνεται καθημερινά πρωτοσέλιδο στον Τύπο.
Άλλωστε, ελάχιστα ή τίποτα περισσότερο έχει γίνει γνωστό, πέρα από το γεγονός ότι η προγραμματισμένη αυτή εγχείρηση στην κοιλιά την κράτησε στην Κλινική του Λονδίνου για δύο εβδομάδες.

Αυτό και ότι θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι μετά το Πάσχα για να αναρρώσει, αλλά το στιγμιότυπο της επανεμφάνισής της ήταν άλλη μια ανατροπή στο σενάριο. Ήταν σκόπιμο; Ήταν πραγματικά η Δούκισσα του Κέιμπριτζ; Ένα πρόσωπο πολύ κοντά στην πριγκίπισσα ξεκαθαρίζει τις αμφιβολίες.


Κέτι Μίντλεντον: Ο βιογράφος της ρίχνει φως στο μυστήριο

Ο δημοσιογράφος Robert Jobson ήταν αυτός που, προς έκπληξη όλων, προσέφερε αποκαλυπτικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλία στο περιοδικό Hello! Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι "έχει πλέον διανύσει περισσότερο από τα μισά της ανάρρωσής της”.

Μια περίοδος την οποία, άλλωστε, η πριγκίπισσα φέρεται να αντιμετωπίζει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα, προκειμένου να είναι στα καλύτερά της όταν τα βασιλικά της καθήκοντα απαιτήσουν την επιστροφή της. "Απ' ό,τι έχω ακούσει, η Κέιτ έχει επιστρέψει σε μια ρουτίνα και λειτουργεί καλά, αλλά δεν θέλει να βιαστεί. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της και νομίζω ότι αναρρώνει καλά, αλλά δεν είναι στο 100%", είπε.

Έτσι, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το στιγμιότυπο που διέρρευσε την δείχνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αν και με το πρόσωπό της καλυμμένο με γυαλιά ηλίου για να κρύψει το πρόσωπό της.

Όπως και να έχει, η συζήτηση του βιογράφου με το περιοδικό αποκαλύπτει επίσης μια μέχρι τώρα "κρυμμένη αλήθεια" σχετικά με αυτή τη δύσκολη διαδικασία ανάρρωσης. "Αισθάνεται τυχερή που μπορεί να περάσει αυτόν τον χρόνο με τα παιδιά και να βάλει σε προτεραιότητα την ανάρρωσή της", καθώς "για πρώτη φορά μετά από χρόνια είναι μητέρα πλήρους απασχόλησης και δεν χρειάζεται να συνδυάζει την οικογενειακή ζωή με την πραγματική δουλειά και τις φιλανθρωπικές υποχρεώσεις”.

Επισημαίνει επίσης ότι "το να έχει τον Τζορτζ, τη Σαρλότ και τον Λούις στο σπίτι μαζί της έχει σίγουρα ανεβάσει τη διάθεσή της". Τα παιδιά της, που είναι η κινητήριος δύναμή της και που δεν θα την παραμελήσουν ούτε δευτερόλεπτο στην επικείμενη Ημέρα της Μητέρας, η οποία στο Ηνωμένο Βασίλειο γιορτάζεται την τέταρτη Κυριακή της Σαρακοστής.

Η Κέιτ Μίντλετον σκοπεύει να μιλήσει για όλα έχει περάσει

Πληροφορίες όπως αυτές που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στο "Vanity Fair" από τη δημοσιογράφο Katie Nicholl, ειδική στο βασιλικό ρεπορτάζ, κάνουν λόγο ότι οι εκπρόσωποι του παλατιού τηρούν τις καθιερωμένες προθεσμίες για την επιστροφή στην εργασία τους.

Φαίνεται πάντως ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει αποκλείσει να μιλήσει στο μέλλον για το τι σημαίνει για εκείνη αυτή τη δοκιμασία. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα το κάνει με κάποιο ανακοινωθέν ή αν θα δώσει κάποια συνέντευξη. Ποιος ξέρει αν αυτό θα γίνει κατά την επιστροφή του από την αναρρωτική άδεια ή σε πολλά χρόνια. Το μόνο βέβαιο είναι ότι, προς το παρόν, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε.