Πριν και μετά… η παλιά και η νέα ταυτότητα των διασήμων βγήκε στο twitter… από τους χρήστες φυσικά που έχουν πολύ χιούμορ. Εμφανίζουν παλιές φωτογραφίες διασήμων που χαρακτηρίζεται ως η παλιά ταυτότητά τους και την συγκρίνουν με φωτογραφίες τους σημερινές.

Ειδικότερα, οι χρήστες του Twitter δημιούργησαν ένα νέο trend με την «παλιά» και τη «νέα» ταυτότητα, δείχνοντας το «πριν» και το «μετά» στις φωτογραφίες των celebrities, αθλητών αλλά και πολιτικών.

Το trend με τις παλιές και τις νέες ταυτότητες είναι σαρωτικό στα social media, καθώς οι χρήστες απεικονίζουν διάσημους Έλληνες και Ελληνίδες με τη σημερινή εμφάνισή τους αλλά και το πως ήταν πριν κάποια χρόνια, δείχνοντας τις… διαφορές που θα είχε η υποτιθέμενη αλλαγή στην ταυτότητά τους όσον αφορά τις φωτογραφίες.

Κατά πάσα πιθανότητα, οι νέες ταυτότητες θα έρθουν στη ζωή μας μετά τη ΔΕΘ, θα κοστίζουν 10 ευρώ, θα έχουν μέγεθος πιστωτικής κάρτας και όλοι θα χρειαστεί να βγάλουν καινούριες φωτογραφίες.

Βέβαια, δεν λείπουν οι συνωμοσιολόγοι που σχηματίζουν ουρές στα αστυνομικά τμήματα και κάνουν συλλαλητήρια, επειδή πιστεύουν ότι «κάτι άλλο κρύβεται από πίσω»…

Παρ’ όλα αυτά, το νέο trend με τις παλιές και νέες ταυτότητες είναι σαρωτικό, σε πολλές περιπτώσεις χιουμοριστικό και ξεκαρδιστικό ενώ σε άλλες περιπτώσεις «κρύβει» πολιτικά σχόλια.