Mία ακόμα εμφάνιση, το τελευταίο διάστημα, έκανε η Άννα-Μαρία, αυτή τη φορά με την κόρη της, Αλεξία.

Η τέως βασίλισσα και η 58χρονη κόρη της παρευρέθησαν στη φωτογραφική έκθεση του Νικολάου με τον τίτλο «Dialogue: Design in Art» στην γκαλερί StefanidouTsoukala επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με τους επιμελητές-διοργανωτές, «παρουσιάζει έναν δυναμικό διάλογο εύγλωττων και ζωηρών φωτογραφιών με μια σειρά από limited-edition design κομμάτια».

«Ο πρίγκιπας Νικόλαος αποτυπώνει στιγμές που προκαλούν συγκίνηση και γιορτάζει την ομορφιά της ελληνικής φύσης. Αυτό ακριβώς "μιλάει" στο όραμα της Πινακοθήκης Στεφανίδου Τσουκαλά, βασική αποστολή της οποίας είναι "να βρίσκει πάντα τρόπους να συμπεριλαμβάνει την κληρονομιά της Ελλάδας στην επιρροή της στη διεθνή σκηνή"», όπως μας ενημερώνουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Μπλάτνικ: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σκύλο της και ένα κέικ καρότου (Εικόνα)


Η σπάνια εμφάνιση της Αλεξίας

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για σπανιότατη εμφάνιση της Αλεξίας, καθώς με τον Ισπανό σύζυγό της, Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, και τα παιδιά τους έχουν αποτραβηχτεί εδώ και χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι προβολείς δεν είναι στο «μενού» τους και ας μένουν μόνιμα σε πολυφωτογραφημένο θέρετρο, το Πουέρτο Καλέρο στα Κανάρια Νησιά. Η Αλεξία εκτελεί χρέη μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος «Άννα-Μαρία» (που περιμένουμε σιγά σιγά να αρχίσει να δραστηριοποιείται εκ νέου δυναμικά) αλλά και της ιστιοπλοϊκής ομάδας Azur de Puig. Tip: Εκεί, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και η Μιμή Ντενίση. Και ήταν υπέροχη δίπλα στην Άννα-Μαρία.

Από το event δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η σύζυγος του δευτερότοκου του τέως, Τατιάνα Μπλάτνικ: η «πριγκίπισσα της καρδιάς μας», στο περιθώριο της έκθεσης, φωτογράφησε τον Νικόλαο.

Εκεί και η σύζυγος του p/r man Γιώργου Ντάβλα, Έλενα, με την οποία πόζαραν όλες οι κυρίες στον φωτογραφικό φακό. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, η προχθεσινή μέρα δεν ήταν η καλύτερη για ένα άλλο φωτογενές ζευγάρι των Greek royals, τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ. Ο λόγος; Απεβίωσε ένα από τα δύο σκυλάκια τους, ο Στορμ.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή