Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, καθώς σκέφτεται να επενδύσει σε μιντιακό όμιλο, με τον οποίο είχε έντονη κόντρα στο παρελθόν.

Ο πολύπειρος επιθετικός της Αλ Νασρ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τη διεύρυνση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, αφού λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση στη Μαδρίτη του δικού του μεταλλικού νερού με την επωνυμία URSU, ετοιμάζεται να επενδύσει και στον χώρο των media.


Ειδικότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον μιντιακό όμιλο COFINA, προκειμένου να αγοράσει το 30% των μετοχών, με τον Πορτογάλο σταρ να μπαίνει με αυτόν τον τρόπο και στον χώρο των ΜΜΕ, μετά τις επενδύσεις του σε ξενοδοχεία, κλινικές εμφύτευσης μαλλιών, εταιρίες ένδυσης, αρωμάτων και αξεσουάρ.

Το περίεργο στην υπόθεση έχει να κάνει με την κόντρα που έχει αναπτύξει ο Ρονάλντο από το 2014 με τον συγκεκριμένο όμιλο, αφού ο διάσημος ποδοσφαιριστής αρνούνταν πεισματικά να κάνει δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό CMTV, που ανήκει στην COFINA.

Αιτία της κόντρας του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον συγκεκριμένο σταθμό ήταν η σκληρή κριτική που είχε ασκηθεί στον Πορτογάλο σταρ, μετά την αποτυχία της Πορτογαλίας στο Mundial του 2014.

Το συγκεκριμένο deal δουλεύεται εδώ και μήνες, αλλά πλέον υπάρχει και επίσημη παραδοχή με τον CEO του ομίλου Λουίς Σαντάνα να δηλώνει: «Το να έχουμε μαζί μας τον Κριστιάνο, τον κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, είναι τιμή για όλους μας».

Ο συγκεκριμένος μιντιακός όμιλος που εδρεύει στο Οπόρτο, έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων, την Correio da Manhã (η κορυφαία σε πωλήσεις εφημερίδα), τη γνωστή αθλητική εφημερίδα Record, τις free press Destak, Metro, πλήθος περιοδικών αλλά και την συνδρομητική τηλεόραση CMTV.