Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Όπως έγινε γνωστό, χθες, η τομέαρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τρία χρόνια, θα γίνουν γονείς τους επόμενους μήνες, αφού η πρώην υπουργός Εργασίας είναι έγκυος.

Αν και κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και της πολιτικής, τα ευχάριστα νέα είχαν αρχίσει να ψιθυρίζονται στα πολιτικά πηγαδάκια το τελευταίο διάστημα.

Μετά από επικοινωνία που είxε η εφημεριδα on time και η Σάσα Σταμάτη, η πρώην υπουργός Εργασίας, επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Ναί, είμαι έγκυος» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγόρι.

Η Εφη Αχτσιόγλου είχε αναφερθεί στην σχέση της με τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 όταν σε συνέντευξη της η τότε εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε παραδεχθεί: «Έχω σχέση με πολιτικό», ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου σε ποιον αναφέρεται είχε απαντήσει με νόημα: «Ε! δεν ξέρετε, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο».

Έντονο φλέρτ

Ο έρωτας των δύο κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κοινό μυστικό πριν λίγα χρόνια μεταξύ των συναδέλφων τους στο κόμμα. Ένα έντονο φλερτ που ξεκίνησε να γίνεται αντιληπτό σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους κατέληξε, με το πέρασμα του χρόνου, σε κατ΄ ιδίαν συναντήσεις και σε έναν μεγάλο έρωτα. Εξάλλου, είχαν σχεδόν κοινή πορεία από τα φοιτητικά τους χρόνια στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον καιρό οι δημόσιες εμφανίσεις τους πλήθυναν και το ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτά του, καθώς εμφανίζονταν σε πολυσύχναστα στέκια της Αθήνας, χωρίς να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα, παρόλο που ήξεραν ότι μόλις η σχέση τους γίνει ευρέως γνωστή θα αποτελέσει κεντρικό θέμα συζήτησης τόσο στον πολιτικό όσο και στον δημοσιογραφικό κόσμο, κάτι που δεν επιθυμούσαν.

Στο Πήλιο

Το Πάσχα, μάλιστα, του 2018 Τζανακόπουλος και Αχτσιόγλου πέρασαν τις διακοπές τους στο χωριό Καλαμάκι του Πηλίου, ιδιαίτερη πατρίδα της πρώην υπουργού. Το ενδιαφέρον στοιχείο των διακοπών είναι ότι όπως γράφτηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Μαγνησίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνώρισε τότε τους γονείς της κ. Αχτσιόγλου οι οποίοι μένουν εκεί με αποτέλεσμα η σχέση να αναβαθμιστεί αυτομάτως σε... σοβαρή με υποθήκη για το μέλλον. Εκεί όπου γευμάτισαν για πρώτη φορά οι δυο τους, σε δημόσια θέα, ήταν στη Θεσσαλονίκη το 2018, όπου εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία τους για το Περιφερειακό Συνέδριο και πέρασαν μερικές ώρες χαλάρωσης, ως ζευγάρι πια.