Πάθος, ψυχή και τρομερή θέληση δείχνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ζαλγκίρις. Παπανικολάου, Στρέλνιεκς, Πρίντεζης και Μπόγρης έπαιξαν με ένεση στο 2ο ματς με τους Λιθουανούς, βγάζοντας απίστευτη αυταπάρνηση και δίψα να βοηθήσουν την ομάδα.

Την ίδια ψυχή και αυτοθυσία δείχνει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος «σφίγγει» τα δόντια και αναμένεται να αγωνιστεί στο 3ο ματς με τη Ζαλγκίρις. Ο Σέρβος σέντερ του Θρύλου αισθάνεται καλύτερα και ζήτησε να βρίσκεται στην 12αδα των «ερυθρόλευκων», κάτι το οποίο αναμένεται τελικά να συμβεί.

Πάντως, θα δοκιμάσει πριν από το τζάμπολ του αγώνα και τότε θα παρθεί η οριστική απόφαση της συμμετοχής του στο ματς με τους Λιθουανούς.Ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος αρχικά φαινόταν ότι θα χάσει όλη τη σειρά με τη Ζαλγκίρις θέλει πάρα πολύ και εκείνος να βοηθήσει, βάζοντας την ομάδα πάνω από τον ίδιο του τον εαυτό.

Το πάθος των Πειραιωτών αποτελεί οδηγό και στο 3ο ματς των πλέι οφ με στόχο τη νίκη, ώστε να κάνει η ομάδα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.Να σημειωθεί, ότι εκτός αποστολής μένουν όπως όλα δείχνουν οι Τόμπσον, Γουίτζερ και Τολιόπουλος.

πηγή :gavros.gr