Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στα παρκέ της Basket League και της Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο άσος για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για την επέμβαση στον Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και - όπως έχει γίνει γνωστό - θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Ολυμπιακός, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του:

"Σήμερα (27/01) ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υποβλήθηκε στον Όμιλο Ιατρικού από τον γιατρό της ομάδας μας, Θεοφάνη Τσαβίση, σε επιτυχημένη επέμβαση για την αποκατάσταση του κατάγματος που υπέστη στο φύμα του 5ου μεταταρσίου του αριστερού ποδός".

Πιάνει δουλειά ο αντί-Μιλουτίνοφ, Μόουζες Ράιτ

Την ίδια ώρα που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεκινά την επίπονη προσπάθεια επιστροφής στα παρκέ που θα διαρκέσει δύο μήνες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο αντικαταστάτης του, Μόουζες Ράιτ φτάνει στην Ελλάδα για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και να αγωνιστεί στα δύο καθοριστικά παιχνίδια της “διαβολοβδομάδας” της Euroleague που ακολουθεί με Άλμπα και Μπάγερν.