Παιχνίδι δύο ομάδων με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, αυτό που φιλοξενήθηκε στο "Stamford Bridge" το βράδυ της Δευτέρας (8/5) για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Τσέλσι εναντίον Μίντλεσμπρο, η προοπτική της δόξας ενάντια στο ένστικτο της επιβίωσης, όμως η ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ξεκάθαρα με το μέρος των Λονδρέζων και το στοιχείο που έκανε την διαφορά.

Με τέρματα των Ντιέγκο Κόστα (23'), Αλόνσο (34') και Μάτιτς (65'), η Τσέλσι επικράτησε με σκορ 3-0, έκανε άλμα τίτλου καθώς ψάχνει μόλις τρεις βαθμούς στα τρία τελευταία ματς για να στεφθεί πρωταθλήτρια και καταδίκασε σε υποβιβασμό την Μίντλεσμπρο που θα παίζει στην Championship τη νέα σεζόν.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που φτάνει τις 10+ ασίστ σε 6 διαφορετικές σεζόν. Γκιγκς και Ρούνεϊ το έχουν πετύχει σε 5. Ο Ντιέγκο Κόστα έγινε ο τρίτος παίκτης της Τσέλσι που σκοράρει 20+ γκολ στην Premier League σε δύο διαφορετικές σεζόν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Χάσελμπαϊνκ και Ντρογκμπά.

sport24.gr