Ο αμυντικός του Θρύλου υπογράμμισε πως πλέον εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να επικεντρωθούν στο παιχνίδι της Πέμπτης, προκειμένου να καταφέρουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση.

Τέλος, επισήμανε πως ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπεσίκτας χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα με σύμμαχο τον κόσμο, προκειμένου να παραμείνει μέσα σε όλους τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία:

«Είναι κρίμα που χάσαμε με τον τρόπο που ξεκινήσαμε, αν είχαμε σκοράρει στο πρώτο μέρος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Μερικά ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και σήμερα αυτό συνέβη αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας».

«Ήδη μιλήσαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ όσο πιο γρήγορα γίνεται, μας ενόχλησε η ήττα αλλά πλέον κοιτάμε τα ματς στην Ευρώπη για να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται».

«Είμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε και στις τρεις. Το πρώτο ματς που έρχεται είναι το ευρωπαϊκό, την Πέμπτη χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον κόσμο στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Πηγή: Gavros.gr