Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως παράλληλα κοιτάζει την αγορά ενόψει του σχεδιασμού του για τη νέα σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνονται για την απόκτηση κι ενός δεύτερου εξτρέμ και στη λίστα τους βρίσκεται το όνομα του Έιρικ Χέσταντ. Ο 25χρονος Νορβηγός της Μόλντε εξετάζεται από τον Ολυμπιακό για τη θέση του δεύτερου εξτρέμ και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της νορβηγικής ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ο Χέσταντ αγωνίζεται σαν δεξιός εξτρέμ, αλλά και ως οκτάρι. Ανήκει ως το Δεκέμβριο του 2021 στη Μόλντε, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2019 έχοντας 28 συμμετοχές, 4 γκολ και 13 ασίστ. Παράλληλα έπαιξε σε οκτώ ματς των προκριματικών του Europa League έχοντας μία ασίστ και ένα γκολ, στο ματς με τον Άρη στη Νορβηγία (3-0).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος κοιτάζει την περίπτωση του και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να κινηθεί για την απόκτηση του, όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής.

Ο Χέσταντ είναι από τα βασικά γρανάζια και της εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ παράλληλα έχει συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Νορβηγίας.

Πηγή: to10.gr