Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την ιστορική ρεβάνς κόντρα στην Άστον Βίλα, που έχει φόντο την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει σχεδόν έτοιμο το πλάνο για την ενδεκάδα. Το οποίο και αναμένεται να ολοκληρώσει στο πρωινό χαλάρωμα που θα γίνει στο Ρέντη, το πρωί της Πέμπτης, όπου θα γίνει τακτική και στις στημένες φάσεις.

Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να μην κάνει λάθη στην άμυνα. Να μην δεχθεί πρώτος γκολ από την Άστον Βίλα, αντίθετα να σκοράρει εκείνος.

Ο Μεντιλίμπαρ ζήτησε ξανά από τους παίκτες του να βγάλουν από το μυαλό τους, το σκορ του πρώτου αγώνα και να μείνουν πιστοί στο πλάνο για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός και η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ

Αναφορικά με την ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως θα είναι σχεδόν ίδια με αυτή που παρατάχθηκε ο Ολυμπιακό στο επικό παιχνίδι στο "Βίλα Παρκ", την περασμένη Πέμπτη. Η ανοικτή θέση έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα εξακολουθεί να πονάει στον αριστερό αστράγαλο κι έτσι είναι ουσιαστικά νοκ άουτ. Παράλληλα κάποιες ενοχλήσεις ένιωσε και ο Ομάρ Ρίτσαρντς. Αυτό σημαίνει πως ο Κίνι είναι πλέον το φαβορί για να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, αν κι όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Το 4-3-3 και η πιθανότητα έκπληξης από τον Μεντιλίμπαρ


Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις και σε σχηματισμό 4-3-3, επικρατέστεροι είναι οι: Τζολάκης, Ρόντινεϊ, Κάρμο, Ρέτσος, Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Καμπί.

Υπάρχει μια αίσθηση στο Ρέντη πως ίσως ο Μεντιλίμπαρ προχωρήσει σε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα και την τακτική του για να αιφνιδιάσει την Αστον Βίλα και τον Ουνάι Έμερι.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός έχει και την ψυχολογία για το ματς αλλά και τον κόσμο στο πλευρό του. Το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο με τους φίλους της ομάδας να είναι μοναδικοί στο να δημιουργούν καυτή ατμόσσφαιρα.