Με πίστη, όνειρα, χαμόγελα και "δίψα" για ένα θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (01/05) η αποστολή του Ολυμπιακού για το Μπέρμιγχαμ ενόψει του αυριανού ιστορικού αγώνα με την Άστον Βίλα (02/05, 22:00) για τα ημιτελικά του Europa Conference League στο "Villa Park". Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ραντεβού με την ιστορία με φόντο τον μεγάλο τελικό στην "OPAP Arena" και την διεκδίκηση του πρώτου τους ευρωπαϊκού τροπαίου!

Στόχος ένα θετικό και διαχειρίσιμο αποτέλεσμα ενόψει της μεγάλης ρεβάνς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" που δεν θα πέφτει... καρφίτσα, με τη φετινή ευρωπαϊκή χρονιά να μοιάζει ονειρεμένη και άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο να ονειρεύονται τι άλλο; Την κούπα!

"Πέταξε" η αποστολή του Ολυμπιακού για τον ιστορικό ημιτελικό με την Άστον Βίλα στο Europa Confrence League

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβαλαν τα... καλά τους και αναχώρησαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό το Μπέρμιγχαμ, εκεί όπου θέλουν αύριο (02/05) να δείξουν τα... δόντια τους στην Άστον Βίλα στο "Villa Park" και να φύγουν μ' ένα θετικό αλλά και διαχειρίσιμο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Οι Πειραιώτες που είναι έτοιμοι για την πρώτη μεγάλη "μάχη" με... αρχηγό τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρθα προπονηθούν το απόγευμα επί αγγλικού εδάφους.

paiktes-olumpiakos
medilibar-olympiacos
paiktes-aeroplano
paiktes_epivivash
el_kaabi
retsos-tzolakhs
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Πρεκατές.