Εκλεκτούς καλεσμένους είχε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για τα Playoffs της Euroleague καθώς το παρών στα επίσημα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έδωσε ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας των ερυθρόλευκων, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όταν τα μάτριξ του γηπέδου έδειξαν τον Ισπανό προπονητή, στο ΣΕΦ επικράτησε... παροξυσμός με τον κόσμο των Πειραιωτών να φωνάζει "φέρτε μας το Ευρωπαϊκό". Ο Μεντιλίμπαρ πήρε μια... γεύση του τί θα ακολουθήσει στις αναμετρήσεις της ομάδας του με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League. 

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να διεκδικεί σαν σύλλογος άλλα τέσσερα ευρωπαϊκά τρόπαια. Μετά τον ιστορικό θρίαμβο της ποδοσφαιρικής ομάδας νέων στο Youth League, ακολούθησε ένας χαμένος τελικός για την φανταστική ομάδα πόλο γυναικών ενώ ακολουθεί τελικός στο χάντμπολ αλλά και η προσπάθεια της ομάδας πόλο των ανδρών. Πέραν ασφαλώς της προσπάθειας των ομάδων του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Τέλος, όπως πάντα άλλωστε, έγινε... ο κακός χαμός όταν τα μάτριξ του γηπέδου έδειξαν τον Γιώργο Πρίντεζη, συνοδεύοντάς τον μάλιστα με το βίντεο του ιστορικού καλαθιού του στη σειρά με την Μπαρτσελόνα το 2015!