Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από το μεγαλύτερο θαύμα που έχει υπάρξει ποτέ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε επίπεδο εθνικών ομάδων! Το 2004 όπου γράφτηκε η πιο "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού με το έπος του Euro και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από την Εθνική Ελλάδος που έκανε όλη την Ελλάδα να κλαίει από υπερηφάνεια! Οι Legends 2004, οι θριαμβευτές του έπους, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων, θα δώσουν σπουδαίο φιλικό ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα κόντρα στους UEFA All Stars, μια μεικτή ομάδα που αποτελείται από θρύλους των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Η φιλική αναμέτρηση θα γίνει την Πέμπτη 24 Ιουλίου στο Stadio Essen της Γερμανίας, στη γενέτειρα του "μαέστρου" της επιτυχίας Ότο Ρεχάγκελ, ενώ κυκλοφόρησαν και επίσημα τα εισιτήρια, τα οποία ανέρχονται στα 20 και στα 40 ευρώ. Αναλυτικά ο τρόπος που μπορείτε να "κλείσετε" μια θέση στο γήπεδο για να απολαύσετε και να σας ξυπνήσουν "γαλανόλευκες" μνήμες!


Legends 2004: Τα εισιτήρια του σπουδαίου φιλικού με τους UEFA All Stars για το... θαύμα του Euro 2004

Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από τη μεγαλύτερη έκπληξη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων και μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, η οποία ένωσε όλους τους Έλληνες δημιουργώντας ένα αξεπέραστο αίσθημα υπερηφάνειας.

Η κατάκτηση του Euro 2004 αποτελεί ένα ιστορικό ορόσημο, το οποίο οι Legends 2004, πάντα μαζί, πάντα μια ομάδα, γιορτάζουν φέτος με σειρά δράσεων οι οποίες θα κορυφωθούν με την κεντρική εορταστική εκδήλωση: έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο θα αντιμετωπίσουν τους UEFA All Stars, μια μεικτή ομάδα αποτελούμενη από θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Eταιρεία Champions For Life, σε συνεργασία με την UEFA και τη Stoiximan, παρουσιάζουν:

LEGENDS 2004 v UEFA ALL STARS

20 Υears Legacy Match

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 - Stadion Essen, Γερμανία

Ώρα έναρξης: 10 μ.μ. (9 μ.μ. τοπική)

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketmaster.de | www.legends2004.com

legends-2004

Ο αγώνας που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα διεξαχθεί στη γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ. Μια επιλογή που δεν τιμά μόνο την κληρονομιά του αρχιτέκτονα της επιτυχίας και της ομάδας που δόξασε την Ελλάδα, αλλά μας φέρνει κοντά στον Ελληνισμό της διασποράς και την πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα της Γερμανίας, για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο με τον καλύτερο τρόπο, λίγες μόνο μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του EURO 2024.

Τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα είναι ήδη διαθέσιμα στην τιμή των 20 και 40 ευρώ στα www.ticketmaster.de και www.legends2004.com.

Ακολουθήστε τα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τον μεγάλο αγώνα: Facebook: @Greek Legends 2004 | Instagram: @gr_legends_2004