Εθνική Ελλάδος και Γερμανία "έκλεισαν" φιλικό παιχνίδι μια εβδομάδα πριν από το Euro 2024 στο οποίο δεν θα βρίσκεται η "γαλανόλευκη", αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 7 Ιουνίου και θα διεξαχθεί στο Borussia Park του MonchengladbachΗ ΕΠΟ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα. Αναλυτικά οι τιμές, σε δυο θύρες θα φιλοξενηθούν οι Έλληνες φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία - Αναλυτικά οι τιμές

Ματς φιλικού χαρακτήρα θα δώσει η Εθνική Ελλάδος απέναντι στην διοργανώτρια του Euro 2024, Γερμανία, με την ΕΠΟ να κάνει γνωστό πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια και να αναλύει τους τρόπους που μπορούν να προμηθευτούν καθώς και τις τιμές.Αυτή θα είναι η 10η φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες ενώ θα είναι η δεύτερη που το ματς θα έχει φιλικό χαρακτήρα. Την τελευταία φορά που είχαν αναμετρηθεί οι δυο ομάδες ήταν στις 22 Ιουνίου 2012 για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Γκντανσκ. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


"Οι Έλληνες φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 και στη θύρα 7 του γηπέδου και θα εισέλθουν σε αυτές από τη νοτιοανατολική είσοδο του γηπέδου. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας 
ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι οι ακόλουθες:

Γενική είσοδος: 25€
Μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο: 18€
Παιδικό εισιτήριο (έως 14 ετών): 10€

Οι πρώτες σειρές του κάτω διαζώματος θεωρούνται περιορισμένης ορατότητας, επομένως οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος: 18€
Μαθητικό/φοιτητικό εισιτήριο: 12€
Παιδικό εισιτήριο (έως 14 ετών): 10€

*Οι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με τη δημόσια συγκοινωνία από και προς το γήπεδο, εφόσον συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου".