Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που εγκανιάστηκε δια... χειρός Θωμά Μαύρου άνοιξε και επίσημα τις πύλες του για το κοινό το πρωί της Τετάρτης (24/04), με τους πρώτους επισκέπτες να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην "OPAP Arena" προκειμένου να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία και ένα ξεχωριστό ταξίδι από το παρελθόν έως το παρών της "Ένωσης". Μάλιστα, η "κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δημοσίευσε και το πρώτο εισιτήριο που κόπηκε το οποίο αν μη τι άλλο έχει ξεχωριστή και ιστορική σημασία.


Άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, αποκαλύφθηκε το πρώτο εισιτήριο 

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την οικογένεια της ΑΕΚ καθώς άνοιξαν οι πύλες του Μουσείο Ιστορίας για τον κόσμο ο οποίος έσπευσε να επισκεφτεί την "OPAP Arena" το πρωι της Τετάρτης (24/04) προκειμένου να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία της "κιτρινόμαυρης" ιστορίας. Μια αναδρομή στο παρελθόν με σημαντικές αναφορές, τα απίστευτα κέρινα ομοιώματα αλλά και στοιχεία της σύγχρονης ιστορίας της 'Ενωσης".


Η ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε να δημοσιεύσει στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media το πρώτο και ιστορικό εισιτήριο που κόπηκε στις 10 η ώρα το πρωί. Τονίζεται ότι για σήμερα το Μουσείο Ιστορίας θα παραμείνει ανοιχτό έως πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20:30) για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League.