Η ΑΕΚ γιόρτασε τα 100ά γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο, κυρίως το Σάββατο, 13 Απριλίου, δηλαδή την ημερομηνία που ιδρύθηκε το 1924. Την Κυριακή, στο παιχνίδι με τον Άρη, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα φόρεσαν τη συλλεκτική φανέλα. Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, θα εγκαινιάσει το Μουσείο Ιστορίας. Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στην Ιστορία της, ο Θωμάς Μαύρος, θα κόψει την κορδέλα. Πρώτα η ΑΕΚ είχε δημιουργήσει και εγκαινιάσει το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού. 


Με βάση την ενημέρωση, θα γίνει άμεσα προσβάσιμο προς όσους θελήσουν να το επισκεφτούν. 

Η ενημέρωση της ΑΕΚ 

Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!


Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA |Αγιά Σοφιά" καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της.