Μετά τις ευρωπαϊκές του αναμετρήσεις μεσοβδόμαδα όπου ο Ολυμπιακός χαμογέλασε μετά την ιστορική του πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League ενώ ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε για την ίδια διοργάνωση από την Μπριζ, οι δύο ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη για την 6η αγωνιστική των Playoffs της Super League, έχοντας όμως ουκ ολίγες σημαντικές απώλειες, για διαφορετικούς λόγους.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ξεκουράζει τους Φορτούνη, Κάρμο και Ρόντινεϊ

Κακά τα ψέμματα, στο λιμάνι σκέφτονται για τα καλά τις αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα για τους ιστορικούς ημιτελικούς του Conference League. Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο ρόστερ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει πολλά από τους πιο "φρέσκους" παίκτες του προκειμένου η ομάδα του να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. 

Σε αυτά τα πλαίσια, ο Βάσκος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης τους Φορτούνη, Κάρμο και Ρόντινεϊ, καθώς επίσης και τους Αλεξανδρόπουλο, Καμπράλ και Μπιανκόν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Βέζο, Κίνι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο

ΠΑΟΚ: Δεν υπολογίζει στον Κωνσταντέλια ο Λουτσέσκου, άλλοι 5 με ίωση

Με... μάσκες θα μπορούσαν να κυκλοφορούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στους χώρους του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" καθώς πέντε παίκτες της αποστολής που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ταλαιπωρούνται από ίωση. Χειρότερα από όλους βέβαια, το περνάει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, γι' αυτό και έμεινε εκτός αποστολής, μένοντας στη Θεσσαλονίκη.

Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τόμας Μουργκ, Μπράντον Τόμας, Μάρκος Αντόνιο και Κωνσταντέλιας έχουν προσβληθεί από ιώσεις όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα καθημερινά ενημερωτικά που δίνει για την πορεία των προπονήσεων. Μένει να φανεί πως θα διαχειριστεί τα συγκεκριμένα προβλήματα ο Ρουμάνος προπονητής του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.