Ο Ισίδωρος Κουτσίδης έζησε ένα όνειρο μέσα σε 15 ώρες και γι' αυτό ευθύνεται ο Ολυμπιακός. Ο 19χρονος αμυντικός ήταν στην αποστολή της ομάδας των Ανδρών που πήγε στην Κωνσταντινούπολη και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League επί της Φενέρμπαχτσε και έπαιξε στο παιχνίδι της Κ19 με τη Ναντ για τον ημιτελικό του Final 4 του Youth League, που επίσης έφτασε στη διαδικασία των πέναλτι. 

Ολυμπιακός: Δύο προκρίσεις στα πέναλτι σε... μισή μέρα και κάτι ψιλά

Πριν ο ίδιος απαντήσει, με δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση, το "πώς γκέγκεν αυτό;", ο Κουτσίδης, που έβγαλε όλο το ματς με τη Ναντ, πανηγύρισε δύο ευρωπαϊκές προκρίσεις στα πέναλτι μέσα σε... μισή ημέρα και κάτι ψιλά. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0o6a334wpw9)

Ο λόγος δεν γίνεται για άλλο από ονείρωξη. 

"Η ομάδα μού παρείχε, ευτυχώς, ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να μπορέσω να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα ελάχιστες ώρες. Πήρα την πτήση το πρωί, και εκεί κοιμήθηκα όσο μπορούσα", είπε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος, προφανώς, δεν κάνει παράπονα. Τέτοιες στιγμές διανέμονται μακρόχρονα σε μια ζωή, όχι να τις ζει κάποιος μαζεμένες. Ο Κουτσίδης, άλλωστε, εκτός της σωματικής φθοράς, έχει και το συναισθηματικό κομμάτι, το οποίο, φυσικά, είναι έντονο. 

Γι' αυτό, κιόλας, όπως τόνισε: "Αυτήν τη στιγμή δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, αυτήν τη στιγμή, με τα συναισθήματα, δεν μου έχει βγει η κούραση, τίποτα".


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0o7719y0ycp)