Στο ποδόφαιρο έχουμε δει κάθε λογής πράγματα! Απίστευτες viral καταστάσεις με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους. Ένα τέτοιο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας όπου ο παίκτης της Μάλαγα, Ντάνι Λορέντσο μετά τη λήξη του ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης Β', κατευθύνθηκε προς την εξέδρα για να χαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας του και εκεί ένας εκ των φιλάθλων του ζήτησε τη φανέλα, με τον ποδοσφαιριστή να του απαντά πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν του δώσει 50 ευρώ! "Δώσε μου 50 ευρώ, δεν είμαι εκατομμυριούχος, αν και θα μου άρεσε". Φυσικά, η συγκεκριμένη απάντηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έχει σχολιαστεί με ποικίλους τρόπους ενώ ο φίλαθλος του έδωσε τα χρήματα χωρίς να το σκεφτεί και πολύ...

Viral σκηνικό στην γ΄Ισπανίας, με παίκτη να ζητά 50 ευρώ για να δώσει τη φανέλα του σε οπαδό

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας με τον ποδοσφαιριστή της Μάλαγα, Ντάνι Λορέντσο ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης Β' πήγε προς την εξέδρα που ήταν οι φίλαθλοι της ομάδας του για να τους χαιρετήσει. Ένας εκ των φιλάθλων του ζήτησε, τι πιο σύνηθες τη φανέλα του και έλαβε μια αποστομωτική απάντηση. "Δώσε μου 50 ευρώ, δεν είμαι εκατομμυριούχος, αν και θα μου άρεσε".

"Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα, δεν είχα κακή πρόθεση. Ωστόσο, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δεν ακούστηκε καλά, ελπίζω όμως ο κόσμος να καταλάβει", σχολίασε ο Λορέντσο μετά την δημοσιοποιήση της είδησης στην οποία πρωταγωνιστεί. Για την ιστορία, ο φίλαθλος δεν το πολυσκέφτηκε και του έδωσε απευθείας τα 50 ευρώ χωρίς καμία αντίρρηση.