Ένας από τους πιο χρήστες με τους περισσότερους ακόλουθους στα social media είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάθε κίνηση του όπως είναι λογικό, σχολιάζεται έντονα από εκείνους που τον ακολουθούν, με τα βαμμένα νύχια του αυτή τη φορά να τραβούν τα βλέμματα στη φωτογραφία με το γιο του.

Τρέλανε ξανά τα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον γιο του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τη δεδομένη στιγμή ο άνθρωπος με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και κάθε φωτογραφία του γίνεται viral. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση με τον γιο του που οι δυο τους δείχνουν τους κοιλιακούς τους στο γυμναστήριο.

Ο 39χρονος - που αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό στην Αλ Νασρ - δείχνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται παρά την ηλικία του, ενώ βλέπουμε πως και ο γιος του βαδίζει στα... χνάρια του πατέρα του.

Ο μικρός ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του αναφορικά και με τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί, καθώς μέχρι στιγμής έχει παίξει στις ακαδημίες των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και τώρα στην Αλ Νασρ.


Τα βαμμένα νύχια του Ρονάλντο έγιναν θέμα συζήτησης στα social media

Εκτός από τους κοιλιακούς που σχολιάστηκαν έντονα από τους ακόλουθους του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα βαμμένα νύχια του ποδοσφαιριστή φαίνεται να τράβηξαν λίγο παραπάνω τη προσοχή. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βάφει τα νύχια του τα τελευταία 14 χρόνια και ο λόγος είναι συγκεκριμένος.

Χαρακτηριστικά, ο Ρονάλντο έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο - ακολουθώντας το παράδειγμα του Μάικ Τάισον - για να προστατέψει τα δάχτυλα του από τυχόν μύκητες. Θα μπορούσε να το κάνει και με κάποια μαύρη ταινία όπως αρκετοί αθλητές του MMA, αλλά μ' αυτόν τον τρόπο βοηθάει τα νύχια του να μη σπάνε και τα προστατεύει από τον ιδρώτα