Μια ακόμα χορταστική ισοπαλία μετά το 2-2 στον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Ατρόμητο αυτή τη φορά στο κεκλεισμένων των θυρών "Πανθεσσαλικό" όπου Βόλος και Ατρόμητος "μονομάχησαν", "πάλεψαν" αλλά κανένας δεν γεύτηκε το ποτήρι της νίκης! Αρκέστηκαν σε ισοπαλία 2-2 για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League ενώ αν και οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν δυο φορές, είδαν τους γηπεδούχους να έχουν απαντήσεις και να τους στερούν το τρίποντο. Συνεχίζει αήττητη η ομάδα της Μαγνησίας που μετρά μέχρι στιγμής 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Στους 29 βαθμούς ανέβηκε ο Βόλος που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας των playouts και στο +4 και +5 από την Κηφισιά και τον Παναιτωλικό που έχουν ματς λιγότερο και "μάχονται" μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την παραμονή. Στους 34 βαθμούς έφτασε ο Ατρόμητος που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας των playouts. Μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για τις δυο ομάδες.

Έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο ματς με τον Αθανασίου ο Ατρόμητος

Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ήταν περισσότερο δραστήριος ενώ είχε καλή στιγμή μόλις στο 9ο λεπτό με τον Γκαρσία να εξαπολύει σουτ το οποίο μπλοκαρε "καθαρίζοντας" την φάση ο Μαρκετζάνι. Αν και οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν πιο απειλητικοί, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που βρήκε πρώτος δίχτυα στο ματς με τον Αθανασίου ο οποίος με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1 έπειτα από ωραίο γύρισμα του Αντζιέλσκι και αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j3ah5o6gqh)

Ισοφάρισε σε 1-1 στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Βόλος

Μετά το γκολ, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του στο γήπεδο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ απείλησε δις σε διάστημα τεσσάρων λεπτών με σουτ τα οποία εξουδετέρωσε η άμυνα και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ο Βόλος αν και δεν έβρισκε πολλούς χώρους και δεν απειλούσε ιδιαίτερα τα καρέ των φιλοξενούμενων, πάτησε περιοχή στο 45' με τον Γκαρσία ο οποίος "γκρεμίστηκε" από τον Αθανασίου, κάτι που τιμρωρήθηκε με την εσχάτη των ποινών. Ο Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση, ο Μαρκετζάνι δεν έκανε σταθερή επέμβαση με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j3o93ncsll)

Πήρε εκ νέου το προβάδισμα ο Ατρόμητος από την άσπρη βούλα

Ο Βόλος κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος, μπήκε αρκετά δυνατά ενώ στο 49' είχε καλή στιγμή με σουτ του Ντε Καμπς που πέρασε λίγο άουτ. Μάλιστα στο 58' είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 με τον Ασεχνούν ο οποίος δοκίμασε φαλτσαριστό σουτ υποχρεώνοντας τον Μαρκετζάνι σε εντυωπσιακή απόκρουση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j4ez62yykp)
Στο 63ο λεπτό, ο Ατρόμητος... απάντησε με τον Αγκιμπού Καμαρά που εξαπέλυσε φοβερό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Κόβατς που "κράτησε" το μηδέν ενώ στο 68ο λεπτό οι Περιστεριώτες κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Σιέλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντζιέλσκι ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα στο 70ο λεπτό και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του που πέρασε μπροστά με 2-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j4qg17uug9)

Iσοφάρισε σε 2-2 ο Βόλος με γκολάρα του Γκλάβτσιτς, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για τις δυο ομάδες

Ο Βόλος δεν πτοήθηκε από το γκολ που δέχτηκε, ανέβασε τις γραμμές του στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να βρει το γκολ της ισοφάρισης ενώ λίγο έλειψε να σκοράρει στο 78ο λεπτό με τον Σιέλη ο οποίος έπειτα από σέντρα του Μύγα έκανε κεφαλιά την οποία απέκρουσε σωτήρια ο Μαρκετζάνι. Το πολυπόθητο γκολ ισοφάρισης για τιους γηπεδούχους ήρθε δυο λεπτά αργότερα (80') από τα πόδια του Γκλάβτσιτς ο οποίος με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστελε με εντυπωσιακό τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0j4wkhet4op)

Μετά το γκολ της ισοφάρισης, το ματς απέκτησε... άγρια ομορφιά και καταιγιστικό ρυθμό με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, όλες στις καθυστερήσεις. Στο 90+2' ο Βόλος έφτασε κοντά στο γκολ με σουτ του Ασεχνούν ωστόσο ο Μαρκετζάνι είχε ξανά... απάντηση. Τέσσερα λεπτά αργότερα (90+6'), ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Τζαβέλλα την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κόβατς με αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι τέλους το 2-2.

ΒΟΛΟΣ: Kόβατς - Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα- Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Κόμπα- Γκλάβτσιτς, Γκαρσία, Ασεχνούν

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Mαρκετζάνι - Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου - Τριμμάτης, Κούντε, Έντερ, Καμαρά, Βρακάς - Βαλένσια, Αντζιέλσκι