Το υψηλής ομορφιάς και δυσκολίας γκολ του Ασεχνούν στο Αγρίνιο έκανε τη διαφορά ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Βόλο, για την τρίτη αγωνιστική των playouts στη Super League. Οι Θεσσαλοί με αυτό το πλασέ, στο οποίο οι νόμοι της φυσικής που αφορούν στη σπείρα διαμοιράστηκαν ισόποσα με εκείνους της δύναμης, στο 29', πήραν μια πολύ σημαντική νίκη, ακόμα κι αν δεν έχουν φροντίσει καν να βάλουν στο γήπεδό τους την τεχνολογία που πρέπει ώστε να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0d7lwkbwzxt)

Παναιτωλικός-Βόλος: Σώζει τη χρονιά 


Αυτό το "τρίποντο" μοιάζει σωτηρίας για τον Βόλο, που τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες ύστερα από την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Άλχο για το μαρκάρισμα στον Μπουζούκη στο 90+4'. Οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 28 βαθμούς και έχουν καθαρή διαφορά από τον τρίτο από το τέλος Παναιτωλικό, που έμεινε στους 24 και είναι προτελευταίος, αφού τον προσπέρασε η Κηφισιά, που έφτασε τους 25. Οι Αγρινιώτες πίεσαν όταν απελπίστηκαν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, κυρίως με τις τρομερές ευκαιρίες που είχαν προς τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0d82nbgqqjt)


Και οι ίδιοι, μάλιστα, τελείωσαν το παιχνίδι με 10, αφού ο Μλάντεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 90+6' λόγω διαμαρτυρίας. 

Κυρίως η προσπάθεια του Οικονόμου στο 43' με το σουτ να βγαίνει έξω, αλλά και, βέβαια, το δοκάρι του Φακούντο στο 45', δεν ήταν αμελητέες στιγμές και θα μπορούσαν να έχουν μεταβάλει την πορεία του ποταμού. Ο Βόλος, από τη μεριά του, είχε τη δική του στιγμή στο 42', με την κεφαλιά του Χουάν Γκαρσία, προκειμένου να ανοίξει τη διαφορά, κάτι που δεν έγινε, εντείνοντας την αγωνία. 


Παναιτωλικός-Βόλος: Μοιραίος ο Λομόνακο


Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ισοφαρίσει, με τον Κόβατς να διώχνει αρχικά σουτ του Χουάνπι στο 59', αλλά ήταν στις καθυστερήσεις που ο Λομόνακο αρχικά σούταρε εκτός στο 90+1' και έπειτα, στο πλασέ του, ανάγκασε τον Κόβατς σε κρίσιμη επέμβαση στο 90+5'. 

Παναιτωλικός: Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάιτς (46' Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε (86' Μαυρίας), Χουάνπι (78' Λιάβας), Καρέλης (54' Λομόνακο), Ντίας (78' Μπουζούκης). 

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (73' Τρουιγέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (86' Μπερτόλιο), Μύγας, Ασεχνούν (86' Ποπέσκου), Γκαρσία (76' Μωραΐτης).