Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στο ντέρμπι με τους Μπόστον Σέλτικς, που διεξήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης για το NBA καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Η αγωνία για τους Μιλγουόκι Μπακς και ττους φίλους του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν μεγάλη. Γιατί υπήρξε φόβος για ζημιά στον αχίλλειο τένοντα έτσι όπως τραυματίστηκε στο ντέρμπι του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα το αθλητικό δίκτυο του ESPN αναφέρει πως ο Greek Freak δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο τραυματισμό, μετά και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Μάλιστα γίνεται λόγος για μικρό τραυματισμό που δεν έχει να κάνει με τον αχίλλειο τένοντα.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0g1ly58hwyp)
Αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έγινε στιο τρίτο 12λεπτο του αγώνα με τους Σέλτικς, μίλησε ο αδερφός του Θανάσης:

"Συνήθως έχω θετική διάθεση, αλλά κάθε φορά που έχουμε όλη την ομάδα μαζί και παίζουμε καλά, κάποιος τραυματίζεται.

Είναι τρελό. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Όλοι κοιτούσαν εμένα από την εξέδρα όταν χτύπησε ο Γιάννης. Η πρώτη σκέψη ήταν ότι τραυματίστηκε ένας συμπαίκτης μου και πρέπει να δούμε το πλάνο μας.

Η δεύτερη σκέψη μου ήταν πως στο παρκέ βρισκόταν ο μικρός μου αδελφός, τι συμβαίνει; Ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι τρελό, να μην έχει κάτι σοβαρό. Έτσι όπως είμαστε χτισμένοι πάντα επιστρέφουμε. Το να τον δω να μην επιστρέφει είναι δύσκολο, επειδή ξέρεις ότι ίσως έχει κάτι σοβαρό. Όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη. Το καλό είναι ότι πήραμε την νίκη".

Αναφορικά με την επιστροφή στην δράση για τον αστέρα του NBA δεν αναμένεται να αργήσει. Στην Αμερική αναφέρουν πως ίσως απουσιάσει για το επόμενο 15νθήμερο αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαωθεί το παραμικρό και όλοι περιμένουν την ενημέρωση των Μπακς.