Όλες οι ομάδες συνηθίζουν να κάνουν “κοιλιά” κατά τη διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Μιλγουόκι Μπακς θυμίζουν στα τελευταία τους παιχνίδια… εγκυμονούσα στον ένατο μήνα της κύησής της!

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προφυλάσσεται από τον Ντοκ Ρίβερς στο πλαίσιο της συντήρησής του, οι Μπακς ήταν απογοητευτικοί για άλλο ένα παιχνίδι και γνώρισαν την τρίτη σερί ήττα τους στο NBA και μάλιστα μέσα στο Μιλγουόκι. Θύτες αυτή τη φορά οι Τορόντο Ράπτορς του εκπληκτικού Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ που με 31 πόντους και 7 εύστοχα τρίποντα “εκτέλεσε” τους γηπεδούχους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Game Recap: Raptors 117, Bucks 111

Τρίτη σερί ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς στο NBA

Από το Μιλγουόκι ο Ντάμιαν Λίλαρντ μπορεί να σταμάτησε στους 36 πόντους, αλλά μέτρησε και 7 λάθη, ενώ σε καμιά περίπτωση δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα για λογαριασμό των Μπακς. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Κρις Μίντλετον (21 πόντοι) ο οποίος μάλιστα αστόχησε και στο πιο κρίσιμο σουτ της βραδιάς στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Ένα ακόμη σοκ για τους Μπακς μετά την ήττα από τα… τρίτα των Μέμφις Γκρίζλις, καθώς οι Ράπτορς μετρούσαν αρνητικό ρεκόρ 15 σερί ηττών και είχαν κατρακυλήσει στη 12η θέση της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Από τους νικητές αξίζει κανείς να σταθεί στην εμφάνιση του Ιμάνουελ Κουίκλι ο οποίος έκλεισε μια “γεμάτη” βραδιά με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Immanuel Quickley telling Bucks Fans to GO HOME 💀💀



Μετά από τη νέα τους ήττα οι Μπακς παρέμειναν στη 2η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 47-30, νιώθοντας όμως πλέον την “καυτή” ανάσα των Κλίβελαντ Καβαλίερς που ακολουθούν σε απόσταση μιας νίκης (46-31). Το πιο ανησυχητικό, όμως, για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι η βαθμολογική της θέση, αλλά η εικόνα που εμφανίζει στο παρκέ μπαίνοντας στην τελική ευθεία προς τα playoffs του NBA.