Η Φενερμπαχτσέ έκανε εντέλει πράξη την αποχώρησή της από τον τελικό του Super Cup με τη Γαλατασαράι, όπου μετά το γκολ που δέχτηκε στα 50 δευτερόλεπτα και αμέσως μετά τη σέντρα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με ορισμένους οπαδούς της μάλιστα να χειροκροτούν αυτή της την κίνηση. Συνέπειες ωστόσο υπάρχουν και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία να προβλέπει το αθλητικό δίκαιο της χώρας, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference Leagueτον οποίο και θα αντιμετωπίσει σε λίγες μέρες στο Φάληρο για τον πρώτο προημιτελικό, κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Κύπελλο για έναν χρόνο.

Φενερμπαχτσέ: Κίνδυνος να αποκλειστεί από το Κύπελλο Τουρκίας για έναν χρόνο

Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις στις τάξεις της Φενερμπαχτσέ! Μετά τα τραγικά επεισόδια στην Τραπεζούντα, η ομάδα του Ισμαήλ Καρτάλ βρίσκεται συνέχεια στην επικαιρότητα, αφού τη μια απείλησε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και στη συνέχεια από τον τελικό του Super Cup με τη Γαλατασαράι. Το δεύτερο το έκανε πράξη και έτσι η απόφασή τους αυτή θα επιφέρει και κάποιες συνέπειες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αρκετοί στην Τουρκία, η Φενερμπαχτσέ κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Κύπελλο για έναν χρόνο με βάση τα όσα προβλέπει το αθλητικό δίκαιο της χώρας. Αφαίρεση βαθμών δεν προβλέπεται, ο κίνδυνος αποκλεισμού είναι ορατός. Αξίζει να τονιστεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Φενέρ αποχωρεί από ματς πριν ολοκληρωθεί μετά το μακρινό 1997-98, όταν και είχε φύγει από ένα παιχνίδι στην Τραπεζούντα λόγω μιας πέτρας που είχε χτυπήσει τον Ότο Μπάριτς στην πλάτη. Τότε είχε τιμωρηθεί κανονικά με αποκλεισμό ενός χρόνου.