Το NBA ανήκει στους αστέρες του! Κάθε αγωνιστική βλέπουμε πράγματα και... θαύματα από τους πρωταγωνιστές των ομάδων. Ο Νίκολα Γιόκιτς σε μια ακόμα παράσταση και triple-double έβαλε φαρδιά-πλατιά την... υπογραφή του στη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς που συνεχίζουν να φιγουράρουν στην κορυφή της Δύσης. Ο Τζόελ Εμπίντ είναι σαν να μην έλειψε μια μέρα από τους Σίξερς και με νέα μεγάλη εμφάνιση οδήγησε τη Φιλαδέλφεια στο ροζ φύλλο αγώνα. Η τριπλέτα ΛεΜπρόν, Ντέιβις και Ράσελ οδήγησε σε νίκη τους Λέικερς ενώ οι Νετς με φοβερή ανατροπή επικράτησαν των Πίστονς.

Με triple-double του Γιόκιτς οι Νάγκετς "διέλυσαν" τους Χοκς

Σε μια ακόμη... επίδειξη δύναμης, οι Ντένβερ Νάγκετς με... οδηγό, ποιον άλλον, τον συνήθη ύποπτο Νίκολα Γιόκιτς "ισοπέδωσαν" στους Ατλάντα Χοκς με 142-110, σ ' ένα ματς που ήταν ανώτεροι καθ' ολη τη διάρκεια τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση στην οποία πετούσαν... φωτιές και δεν άφησαν κανένα πειρθώριο αντίδρασης. Παραμένουν "αφεντικά" της κορυφής της Δύσης oι Νάγκετςπ που νιώθουν την... αναπνοή των Τίμπεργουλβς που ακολουθούν στο 53-24.

Denver Nuggets vs. Atlanta Hawks Full Game Highlights 🎥

Ο Σέρβος σούπερ σταρ που θριαμβεύει και μαγεύει για μια ακόμη χρονιά στα παρκέ, σημείωσε ένα ακόμη triple-double τη φετινή σεζό σκοράροντας 19 πόντους (4/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/6 βολές), κατέβασε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ. Πρώτος σκόρερ των Νάγκετς ήταν ο Κάλντγουελ-Ποπ με 24 πόντους και 6/9 τρίποντα. Από τους Χοκς, κορυφαίοι ήταν οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Ντι'Άντρε Χάντερ με 18 πόντους ενώ double-double σημείωσαν οι Νταμπλ-νταμπλ Κλιντ Καπέλα (19 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Ντεζούντε Μάρεί (14 πόντοι, 12 ασίστ).

Ο Εμπίντ επέστρεψε για τα... καλά, "καθάρισαν" οι Σίξερς τους Γκρίζλις

Ο Τζοέλ Εμπίντ έλειψε πολύ στους Σίξερς κι όμως είναι σαν να μην έλειψε ούτε μια μέρα! Σε μια ακόμα... παράσταση οδήγησε την ομάδα του στο ροζ φύλλο αγώνα, αυτή τη φορά κόντρα στους Γκρίζλις των οποίων επικράτησαν με το εμφατικό 116-96. Στην 8η θέση της Ανατολής η Φιλαδέλφεια που... κυνηγά την εξάδα με ρεκόρ 43-35, στην 13η θέση της Δύσης η ομάδα του Μέμφις με ρεκόρ 27-51.

Philadelphia 76ers vs Memphis Grizzlies Full Game Highlights | Apr 6 | 2024 NBA Season



Ο σούπερ σταρ των Σίξερς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους (7/11 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 10/13 βολές) και 12 ριμπάουντ, ήταν κυρίαρχος καθ' όλη τη διάρκεια, έκανε ο,τι ήθελε την αντίπαλη ρακέτα και κανείς δεν βρήκε τον τρόπο να τον σταματήσει. Από τους Γκρίζλις, διασώθηκε ο Σκότι Πίπεν Τζούνιορ που "πάλευε" μόνος του, σημειώνοντας 24 πόντους και μοιράζοντας 4 ασίστ.

"Λύγισαν" τους Καβαλίερς οι Λέικερς, νίκη με ανατορπή για Νετς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αν και ξεκίνησαν... νωθρά στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια ξεδίπλωσαν την ανωτερότητα τους κόντρα στους Καβαλίερς και με την γνωστή... τριπλέτα ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντέιβις και Ρασέλ πήραν τη νίκη με 116-97. Ο Ντι Άντζελο Ράσελ ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του ΛΑ με 28 πόντους (6/12 τρίποντα) ενώ ο "Βασιλιάς" ΛεΜπρόν σ΄ένα ακόμη show, σημείωσε double-double με 24 πόντους και 12 ασίστ. "Διπλός" και ο Άντονι Ντέιβις με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ. Για το Κλίβελαντ, ξεχώρισε ο Ντάριους Γκάρλαντ με 26 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 κλεψίματα ενώ double-double έκανε ο Τζάρετ Άλεν με 12 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers Full Game Highlights | April 6, 2024 | FreeDawkins


Οι Μπρούκλιν Νετς αν και βρέθηκαν πίσω με 19 πόντους από τους Πίστονς, με φοβερά αποθέματα ψυχής, έβγαλαν αντίδραση και με απίστευτη αντεπίθεση κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με 113-103. Ο Καμ Τόμας έβαλε τη δική του... υποργαφή στη νίκη της ομάδας του πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση με 32 πόντους,  6 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο  Ντένις Σρούντερ με 24 πόντους , 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από τους Πίστονς ξεχώρισε ο Μέτου με 20 πόντους ενώ σημειώσε double-double ο Τζέιντεν Άιβι με 16 πόντους και 10 ασίστ.

Brooklyn Nets vs Detroit Pistons Full Game Highlights | Apr 6 | 2024 NBA Season