Κορυφαία σφυρίχτρα στο ΑΕΚ- ΠΑΟΚ! Η ΚΕΔ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον ορισμό των διαιτητών για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League καθώς και αυτούς που θα διευθύνουν τα playouts, με τον ελίτ ρέφερι Τομπίας Στίλερ να είναι ο... εκλεκτός που θα "σφυρίξει" το ντέρμπι της "Ένωσης" με τον "δικέφαλο του βορρά" στην OPAP Arena. Ο πρώτης κατηγορίας της UEFA, Αλεξάνταρ Στάβρεφ ορίστηκε στο Άρης - Παναθηναϊκός ενώ ο Τσακαλίδης θα είναι διαιτητής στο Λαμία - Ολυμπιακός.

Super League: Ο ελίτ διαιτητής Στίλερ ορίστηκε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Από το... πάνω ράφι ο διαιτητής που θα διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο γνώριμος, Τομπίας Στίλερ είναι κατηγορίας ελίτ ενώ η τελευταία φορά που είχε "σφυρίξει" αγώνα ελληνικούη πρωταθλήματος ήταν στο περυσινό ματς των playoffs ξανά της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ όπου η "Ένωση" είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-0. Παράλληλα, ήταν στο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19). Μάλιστα, τη φετινή σεζόν ήταν διαιτητής στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο Βέλγιο  Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Στέφαν Λουπ, ως τέταρτος ορίστηκε ο Περράκης ενώ στο VAR θα είναι ο Ντίνγκερτ Κρίστιαν με τον Μπουξμπάουμ.

Στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ορίστηκε ο Αλεξάνταρ Στάβρεφ ο οποίος είναι πρώτης κατηγορίας της UEFA από τη Βόρεια Μακεδονία. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα διευθύνει ο 47χρονος ρέφερι αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ίδιο να έχει "σφυρίξει" το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0 για τα playoffs τον Απρίλη του 2021. Βοηθοί του θα είναι οι Ντέγιαν Κονσταντίνοφ και Γκότσε Πετρέσκι, τέταρτος θα είναι ο Βεργέτης ενώ στο VAR θα είναι ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ με τον Νικολακάκη.

Στη Λαμία, στον αγώνα της ομάδας της Φθιώτιδας με τον Ολυμπιακό διαιτητής θα είναι ο Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής ενώ το VAR θα διευθύνει ο Ευαγγέλου.


Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών:

Σάββατο, 6/4
17:00 Ατρόμητος-Πανσερραϊκός: Τσαγκαράκης (Μηνούδης, Τσολακίδης, 4ος Ανδριανός, VAR: Παπαπέτρου, Σπυρόπουλος)
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά: Σιδηρόπουλος (Δημητριάδης, Στάικος, 4ος Φωτιάς, VAR: Μανούχος, Παπαδάκης)
19:30 Παναιτωλικός-Βόλος: Κατοίκος (Φωτόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Κουμπαράκης, Κωνσταντίνου)
20:00 ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Πουλικίδης (Πετρόπουλος, Δ.Βεργέτης, 4ος Γκάμαρης, VAR: Τζήλος, Σαμοΐλης)

Κυριακή, 7/4

17:00 Λαμία-Ολυμπιακός: Τσακαλίδης (Μεϊντάνας, Καραγκιζόπουλος, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Ευαγγέλου, Νικολαΐδης)
19:30 Άρης-Παναθηναϊκός: Στάβρεφ (Κονσταντίνοφ, Πετρέσκι, 4ος Χρ.Βεργέτης, VAR: Μπέμπεκ, Νικολακάκης)
20:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Στίλερ (Γκίτελμαν, Λουπ, 4ος Περράκης, VAR: Κρίστιαν, Μπουξμπάουμ)