Ο Παναθηναϊκός πήρε το... φιλί της ζωής με τη νίκη του κόντρα στην ΑΕΚ αναφορικά με το πρωτάθλημα. Ο Φώτης Ιωαννίδης τον κράτησε στο κόλπο και γενικά όλοι δίνουν ότι μπορούν με τον στόχο της κατάκτησης του νταμπλ να είναι ανοικτός. Ωστόσο υπάρχουν και οι παίκτες που δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα και ανάμεσα τους τοποθετήθηκε και ο Τόνι Βιλένα.

Ο Βιλένα ήταν μια από τις δυνατές μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Ο 29χρονος χαφ αποκτήθηκε για να απογειώσει το κέντρο και το δόθηκε και συμβόλαιο έως το 2027.

Ο Τερίμ δεν υπολογίζει τον Βιλένα και ο Παναθηναϊκός ψάχνεται

Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες κια εσχάτως δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα και από τον Φατίχ Τερίμ. Με τον Αράο να είχε μετατοπιστεί στο κέντρο, ο Ολλανδός χαφ και πάλι δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής.

Στα τρία πρώτα ματς που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός στα playoffs, μετράει μόλις 5 αγωνιστικά λεπτά. Άλλα τόσα είχε συνολικά και στα τρία τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Φατίχ Τερίμ έχει πάρει την απόφαση πως δεν θα τον χρησιμοποιήσει, παρά μόνο σε έκτακτη περίπτωση. Όσο για τον Παναθηναϊκό άρχισε να ψάχνεται για να βρει λύση ενόψει του καλοκαιριού...