Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι δεδομένο πως θα φύγει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί οι εμπλεκόμενες πλευρές να αποφεύγουν να πουν το παραμικρό, αλλά οι ενδείξεις είναι πολλές.

Μία ακόμα ήρθε από τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τι είπε ο Τέμπας για τη μεταγραφή Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο CEU San Pablo, ο πρόεδρος της La Liga ήταν για άλλη μια φορά αισιόδοξος σχετικά με το ενδεχόμενο ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022 να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ισπανίας από τη νέα σεζόν. «Έχω ήδη πει ότι κατά 99,9% ο Εμπαπέ θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ενημέρωση και τις ενδείξεις για όλα όσα συμβαίνουν και όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν.

Λόγω των συνθηκών που υπάρχουν με τον κανονισμό του οικονομικού ελέγχου και του Fair Play, κανένας σύλλογος της Premier League δεν πρόκειται να τον πάρει και ο μόνος σύλλογος που έχει απομείνει στον κόσμο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως, ο Εμπαπέ θα είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη χρονιά», εξήγησε ο Τέμπας.