Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι πρόσωπο υψηλού ενδιαφέροντος στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δρώμενα, αλλά και για την ίδια τη Γαλλία και το Παρίσι, που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι ο Εμπαπέ δεν θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο 25χρονος επιθετικός που φέρεται να έχει αποφασίσει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε δήλωση με την οποία δεν... είπε τίποτα. 

Κιλιάν Εμπαπέ: Θέλω να είμαι στους Ολυμπιακούς, δεν εξαρτάται από μένα

Για... ατίθασο άτι, που παίρνει αποφάσεις για τον εαυτό του, ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν αρκετά παθητικός στην τοποθέτησή του για την επικείμενη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. 

Σε ό,τι αφορά τη νέα ομάδα του, είπε ότι... δεν υπάρχει: "Δεν έχω ανακοινώσει ακόμα κάτι για το μέλλον μου επειδή δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Όταν αλλάξει αυτό, θα το πω. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Συγγνώμη που σας απογοητεύω, αλλά δεν έχω κάτι «ζουμερό» να ανακοινώσω". Έπειτα σχολίασε: "Θα επικεντρωθώ στην εθνική ομάδα για το Euro. Πιστεύω πως μέχρι τότε το μέλλον μου θα έχει ξεκαθαρίσει. Είμαι συγκεντρωμένος στη Γαλλία".

Σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ζήτημα της συμμετοχής του σε αυτούς, σχολίασε: "Φυσικά και θα ήθελα να συμμετάσχω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Η τελική απόφαση θα ανήκει στον σύλλογό μου. Αποστασιοποιούμαι τέτοιων καταστάσεων. Αν μου πουν πως δεν μπορώ να παίξω, θα το δεχθώ".