Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει σώσει, επί του παρόντος, τη χρονιά του Παναθηναϊκού σε ό,τι αφορά τις πιθανότητές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Super League, αφού η απόδοσή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης, 3 Απριλίου, για την τρίτη αγωνιστική των playoffs και η νίκη 2-1 των "πράσινων" τους έφερε τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Σε αυτήν την αναμέτρηση βρέθηκαν, με βάση την αναφορά του Sky Sports, σκάουτς της Λάτσιο, οι οποίοι ψάχνουν για τον αντικαταστάτη ενός ποδοσφαιριστή που θα ανακρούσει πρύμναν το καλοκαίρι, ύστερα από οκτώ χρόνια με τους "γαλάζιους" της Ρώμης, και σε αρκετές περιπτώσεις θεωρήθηκε αναντικατάστατος: ο Τσίρο Ιμόμπιλε έχει 206 γκολ και 54 ασίστ σε 334 ματς με τη φανέλα των "λατσιάλι", οπότε οι Ρωμαίοι ψάχνουν έναν ξεχωριστό ποδοσφαίριστή για να καλύψουν ένα κομμάτι του κενού του. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0bezz782hi1)

Φώτης Ιωαννίδης: Πόσοι τον κοστολογούν οι Ιταλοί


Οι σκάουτς, λοιπόν, δεν απογοητεύτηκαν με την απόδοση του 24χρονου διεθνούς, ο οποίος λογίζεται ως ο κορυφαίος στράικερ της Super League. Ξέρουν, επίσης, ότι θα πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, καθώς ο Παναθηναϊκός τον έχει για... asset περιωπής, δηλαδή ένα περιουσιακό στοιχείο που έχει μεγάλη αξία, στην οποία υπολογίζεται και το μεταπωλητικό κομμάτι. 

Ο Ιωαννίδης, σύμφωνα με λογαριασμό που αφορά στη Λάτσιο, κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά εκτιμήσεις τον δίνουν ακόμα πιο ψηλά. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0aup5ry55nt)

Η τιμή του θα ανέβει και για το λόγο ότι υπάρχουν ομάδες όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Στουτγάρδη, αλλά και η Σεβίλλη, όπως αναφέρει ο λογαριασμός Allroundlazio στην πλατφόρμα X, που ενδιαφέρονται για εκείνον. Ακόμα και... εφεύρεση να είναι το ενδιαφέρον τους, η τιμή του πρόκειται να ανέβει, ειδικά αν συνεχίζει να οργιάζει συνδυάζοντας την απίθανη φυσική δύναμή του με την τεχνική, που τον έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας και για το μέλλον του