Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν τις ρουτίνες τους, τα μυστικά τους, τα "γούρια" τους και γενικότερα κάποιες "ιεροτελεστίες" που ακολουθούν πιστά. Έτσι και η Μάντσεστερ Σίτι, δεν θα μπορούσε να μην έχει κάποια από αυτά τα στοιχεία. Πολλά από αυτά τα στοιχεία των αποδυτηρίων της έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό, καθώς από σήμερα (2/4) κυκλοφόρησε από το Netflix το ντοκιμαντέρ της με τίτλο "Together: Tr3ble Winners".

Μεγάλο μέρος της "μερίδας του λέοντος" είχε φυσικά ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της περσινής μυθικής χρονιάς για τους "Πολίτες" καθώς στην πρώτη του κιόλας σεζόν στην Αγγλία, πέτυχε 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως ήταν φυσιολογικό, οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ "ξεψάχνισαν" τον Νορβηγό προκειμένου να αρπάξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν.

Το μαγικό "Μπονσάι" του Χάαλαντ που ενώνει τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι

Στο πρώτο σκέλος του κεφαλαίου "Έρλινγκ Χάαλαντ" αναφέρθηκε το τραγούδι "Hero" του Ενρίκιε Ιγκλέσιας το οποίο ο Νορβηγός επέλεξε για το καθιερωμένο "καλωσόρισμα" στο οποίο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα μιας ομάδας το ρίχνουν στο... καραόκε! "Ήμουν ο καλύτερος σε απόδοση στο τραγούδι" δήλωσε ο Χάαλαντ ο οποίος παραδέχθηκε πως από τότε ξεκίνησε να έχει θετικό αντίκτυπο στα αποδυτήρια.

Το πιο ξεχωριστό στοιχείο όμως που έκανε τον Χάαλαντ τόσο να εισχωρήσει για τα καλά στην καρδιά των αποδυτηρίων της Σίτι ήταν ένα δέντρο Μπονζάι το οποίο τοποθέτησε στο δωμάτιο των φυσιοθεραπευτών. Σε πολλούς ανατολικούς πολιτισμούς, τα δέντρα μπονσάι αντιπροσωπεύουν ένα σύμβολο αρμονίας για όσους τα φροντίζουν. Και εκεί πόνταρε ο Νορβηγός.

Ο Τζον Στόουνς τόνισε πως: «Αν έφευγες από το δωμάτιο και δεν το είχες ποτίσει, ήσουν λίγο θυμωμένος με τον εαυτό σου», δείχνοντας πως ο κάθε παίκτης το είχε πάρει αρκετά σοβαρά το ζήτημα, έστω αν επρόκειτο για μια "χαλαρή" λεπτομέρεια. Ο Χάαλαντ το ζήτησε να φροντίζουν το φυτό, οι συμπαίκτες του τήρησαν τη συμφωνία τους και έτσι μία ακόμη ρουτίνα είχε εισέλθει στην καθημερινότητα της Μάντσεστερ Σίτι. Αυτές είναι μικρές λεπτομέρειες που οδήγησαν αυτή την ομαδάρα στο ιστορικό treble!