Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν στις 26 Ιουλίου, ως εκ τούτου απομένουν κάτι πάνω από 110 ημέρες για την έναρξή τους. Παρ' όλα αυτά, στην πρωτεύουσα της Γαλλίας εργάζονται πυρετωδώς είτε πρόκειται για την προστασία της περιοχής είτε στο αισθητικό κομμάτι, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό. 

Τα πόστερ για τους Ολυμπιακούς (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου), αλλά και για τους Παραολυμπιακούς, που πρόκειται να γίνουν από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκαν και έχουν γίνει δεκτά με ενθουσιασμό, αφού σε περιπτώσεις περιλαμβάνονται και οι δύο διοργανώσεις. 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δίπτυχο με ένα σύμβολο

Οι αφίσες φτιάχτηκαν με δίπτυχο και ως στόχο ο δημιουργός είχε να ενώσει ολυμπισμό και παραολυμπισμό, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα. 

Οι διοργανωτές θέλουν να περάσουν τη μονάδα, παρά τις δύο διοργανώσεις. Σκοπός είναι ο ένας συμβολισμός, μέσω του εμβλήματος, και η μία ατάκα, ενώ σε εθνικό επίπεδο, η μία Γαλλία, στην οποία περικλείονται οι αθλητές των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων. 

Τα σύμβολα των Ολυμπιακών, της πόλης του Παρισίου, αλλά και των τεσσάρων νέων αθλημάτων (break dance, ορειβασία, σκέιτμπορντ και σερφ) βρίσκουν τις θέσεις τους στα πόστερ, με την αναμονή για το μεγαλύτερο και μαζικότερο κοινωνικό και αθλητικό φεστιβάλ του πλανήτη να γίνεται πιο έντονη. 


olympic_games_2024_poster_4
olympic_games_2024_poster_3
olympic_games_2024_poster_2
olympic_games_2024_poster_1