Η νούμερο ένα απειλή του ΠΑΟΚ στους προημιτελικούς του Conference League με την Μπριζ λέγεται Αντρέας Σκοβ Όλσεν και αυτό αποδείχθηκε ξανά στο παιχνίδι της βελγικής ομάδας με τη συντοπίτισσά της, Σερκλ, για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Pro League. Η Μπριζ, στο ντεμπούτο του Νίκι Χάγεν στον πάγκο και ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν το βελγικό συγκρότημα να μιλά με τον Ρούουντ φαν Νίστελροϊ προκειμένου να αναλάβει το καλοκαίρι, είχε μια ντουζίνα ευκαιρίες, αλλά παραλίγο να χάσει το ντέρμπι. 


Σερκλ Μπριζ - Μπριζ: Ο στράικερ-μισό γκολ ανά παιχνίδι 



Η Μπριζ είχε 14 τελικές, τρία δοκάρια, πέντε εντός εστίας, ενώ κέρδισε 8 κόρνερ χωρίς να παραχωρήσει κάποιο, αλλά ήταν ο Κέβιν Ντένκι που έβαλε μπροστά τη γηπεδούχο στο 32'. Ο τραυματισμός του Σιμόν Μινιολέ υποχρέωσε τον Χάγεν να βάλει το δανεικό από τη Λιούβεν Νόρντιν Γιάκερς στο τέρμα. Ο προπονητής της πρώτης ομάδας -που αναβαθμίστηκε μέχρι τη λήξη της σεζόν από την Κ23- έκανε τέσσερις αλλαγές, μία εκ των οποίων ήταν ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν. Ο Δανός στράικερ, που είναι 24 και έχει ήδη 29 συμμετοχές και 8 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του -ενώ η θέση του είναι του δεξιού ακραίου επιθετικού- ισοφάρισε στο 84', δηλαδή 19 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, με το 23ο φετινό γκολ του με το κλαμπ σε 46 συμμετοχές, ένας αξιοπρόσεκτος μέσος όρος του μισού γκολ ανά ματς. 



Όπως και να έχει, η Μπριζ έχασε έδαφος, αφού έφτασε τους 27 βαθμούς (όπως στη Super League 2, έτσι και στα playoffs διαιρούνται οι πόντοι που συγκεντρώθηκαν την κανονική σεζόν) και είναι τρίτη, πίσω από τις πρωτοπόρους Άντερλεχτ και Σεν Ζιλουάζ, που έχουν 35. Η τελευταία επρόκειτο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γκενκ το απόγευμα της Δευτέρας, 1 Απριλίου. 


Η σύνθεση της Μπριζ: Γιάκερς, Οντόι (46' Σάμπε), Ορντονιές, Μέχελε, Μέιγερ, Βάνακεν, Ονιεντίκα, Βέλτεσεν (65' Νίλσεν), Σκόρας (56' Τζουτγκλά), Τιάγκο, Νούσα (65' Σκοβ Όλσεν)