ΠΑΟΚ - Μπριζ, 14 χρόνια μετά, αυτή τη φορά για το Europa Conference League με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, τότε και τώρα. Ο Πορτογάλος, αρχηγός πλέον του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, μίλησε για τα ματς με την Μπριζ, έχοντας μάλιστα προβλέψει την ομάδα που θα αντιμετώπιζε ο Δικέφαλος.

Ο Πορτογάλος που ευχαρίστησε τον Τσιάρτα για την κλήρωση, αλλά ανέφερε πως «έχω στενοχωρηθεί μαζί του και τους υπόλοιπους του 2004», ενθυμούμενος το έπος της Εθνικής Ελλάδας το 2004, δήλωσε: «Όποια ομάδα μας τύχαινε θα ήταν δύσκολη. Θα είναι δύο δύσκολα ματς. Αποφύγαμε τα φαβορί για τον τελικό, τις ομάδες που έχουν περισσότερες πιθανότητες για το τρόπαιο. Αλλά και οι οκτώ ομάδες σε αυτή τη φάση είναι δύσκολες. Έχουμε χρόνο να τους διαβάσουμε».

Ο Βιεϊρίνια πρόσθεσε: «Καμία ομάδα δεν φοβόμαστε, ούτε την Μπριζ. Τη σεβόμαστε όμως. Θέλουμε με τον δικό μας τρόπο να προσπαθήσουμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε παρελθόν με την Μπριζ. Ετοιμαζόμαστε γι’ αυτά τα ματς».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czudkq7g6zl5)

Ο ΠΑΟΚ και η Μπριζ, τότε και τώρα

Για το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό, τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο. Χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Paok-Brugge Europa League( Vierinha Goal 25' 1-0).flv


Γι’ αυτό τώρα playoffs, είναι το πιο σημαντικό και μετά Μπριζ. Όταν φτάσει η ώρα για την Ευρώπη να είμαστε έτοιμοι. Πέρασαν 14 χρόνια, αλλά καμία σχέση μεταξύ τους οι ομάδες. Είχα συζητήσει με τον Πέρισιτς για εκείνα τα παιχνίδια όταν ήμασταν στη Βόλσφμπουργκ μαζί. Να έχουμε υγεία, χρόνο να διαβάσουμε την Μπριζ και τα ρεκόρ ας περιμένουν».