Tι κι αν είναι 39 χρονών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να συναρπάζει, να... πυροβολεί κατά ριπάς και να "ζαλίζει" τους αντιπάλους του στο γήπεδο οι οποίοι ακόμα δεν έχουν βρει τον "μαγικό" τρόπο να τον μαρκάρουν. Και ούτε απ' ότι φαίνεται πρόκειται. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που πολλάκις έχει αφήσει άπαντες άφωνους με τα κατορθώματα του εντός αγωνιστικού χώρου, πανηγύρισε το 64ο χατ-τρικ της καριέρας του στο 5-1 της Αλ Νασρ επί της Αλ Ταΐ για την 25η αγωνιστική της Saudi League με νέο σόου.


Απίστευτος Ρονάλντο, πανηγύρισε το 64ο χατ-τρικ της καριέρας του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει σεζόν... φωτιά με τη φανέλα της Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία! Ο αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πήρε από το... χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε νίκη με 5-1 επί της Αλ Ταΐ για την 25η αγωνιστική της Saudi League. Στο 64', με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από μπαλιά του Μανέ, στο 67' "χτύπησε" ξανά ενώ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα στο 57ο λεπτό με σκαστή κεφαλιά για το τελικό 5-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07dwxr0itu9)
Φυσικά, οι αντίπαλοι του "υποκλίθηκαν" στην ποιότητα και την ανωτερότητα του ενώ με τα τρία αυτά γκολ πέτυχε το 64ο χατ-τρικ της σπουδαίας καριέρας του και έφτασε τα 33 γκολ και τις 11 ασίστ σε 34 συμμετοχές που έχει καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d07f9fofch5t)