Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Euro 2024 και η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται για το μεγάλο τουρνουά, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα βρεθεί φυσικά στη Γερμανία για να παίξει ποδόσφαιρο. Το Euro 2024 είναι ένα από τα μεγάλα αθλητικά events του καλοκαιριού και η Κιμ Καρντάσιαν δεν θα απουσιάσει από αυτό. Δεν θα απουσιάσει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά αυτός θα βρεθεί στη Γερμανία για να παίξει ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο του Euro 2024, η Κιμ Καρντάσιαν θα ταξιδέψει εκεί  που ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί με την Εθνική Πορτογαλίας, δηλαδή στη Γερμανία για αυτό που λατρεύει, δηλαδή το ποδόσφαιρο.

My Work from Home Beauty Routine Using KKW Beauty

Το Euro 2024 είναι ένας καλός λόγος για να ταξιδέψει εκεί και η οικογένεια της Κιμ Καρντάσιαν με την ίδια να ετοιμάζεται να συναντήσει αλλά και να χαιρετήσει από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που θα βρίσκεται στη Γερμανία για το ποδόσφαιρο.

Euro 2024 με την Κιμ Καρντάσιαν να σπαταλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η οικογένεια Καρντάσιαν δαπάνησε 200.000 λίρες γι’ αυτό το ταξίδι και αγόρασε εισιτήρια για την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Κροατία στις 15 Ιουνίου και μια ημέρα αργότερα αυτή ανάμεσα σε Αγγλία και Σερβία. Άλλο ματς που θα δουν είναι το Πορτογαλία - Τσεχία στις 18 Ιουνίου. Μάλιστα εκεί η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τα πουν από κοντά, σύμφωνα με τη Βρετανική Sun.

Οι δύο τους υπήρξαν ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα, το 2010. Τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν θα δουν αρκετά ακόμα ματς και φυσικά τον τελικό στο Βερολίνο στις 14 Ιουλίου.

The Berlin Olympiastadion - More Than Just a Football Ground

Θα αναρωτιέστε πώς θα ξοδευτούν 200.000 λίρες για το Euro 2024 στη Γερμανία. Υπολογίστε ότι οι σουίτες τoυ Olympiastadion στο Βερολίνο κοστίζουν 25.000 λίρες, κάθε θέση στη Red Bull Arena της Λειψίας 6.300 λίρες, στη Στουτγκάρδη 4.200 λίρες το άτομο και η σουίτα στη Veltins Arena του Γκελζενκίρχεν κάπου 24.400 λίρες. Τουλάχιστον θα περισσέψουν χρήματα στην οικογένεια για να συνεχίσουν τις αθλητικές διακοπές του στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.