Η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την φραστική ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Ανδρέα Τετέι στο ματς με την Κηφισιά για την 22η αγωνιστική και έτσι παραμένει τόσο η κατοχύρωση του παιχνιδιού υπέρ της ομάδας των βορείων προαστίων όσο και η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον ιδιοκτήτη της ομάδας της Μαγνησίας για τους επόμενους τρεις μήνες. Πάει στο CAS η ΠΑΕ Βόλος.

Η ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Βόλου - Υπέρ της Κηφισιάς ο αγώνας της Super league

Απορρίφθηκε από την ΕΠΟ η έφεση από πλευράς Αχιλλέα Μπέου και της ΠΑΕ Βόλου για την υπόθεση Τετέι. Ως αποτέλεσμα, η τιμωρία παραμένει ως έχει, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Μαγνησίας να απαγορεύεται να εισέλθει στα γήπεδα για τους επόμενους τρεις μήνες ενώ και τυπικά το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της Κηφισιάς με 3-0 καθώς και οι τρεις βαθμοί. Έτσι, η Κηφισιά θα μπει στη διαδικασία των playoffs με 21 βαθμούς και ο Βόλος με 19.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. -Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου κατά της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1 και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, του Αχιλλέα Μπέου και της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1".ηιοπίο

Πάει στο CAS η ΠΑΕ Βόλος

Η ΠΑΕ Βόλος μετά την απόρριψη της έφεσης από την ΕΠΟ αποφάσισε να προσφύγει στο CAS, κάτι που έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως:
ΠΑΕ Βόλος, έπειτα από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα προσφύγει στο CAS".